activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Tully <gary.tu...@gmail.com>
Subject Re: Problem starting ActiveMQ on MacOS
Date Thu, 29 Mar 2012 22:12:29 GMT
try
 ./bin/activemq console

so you can see any errors in the shell console

On 29 March 2012 22:05, bibudh <bibudh@gmail.com> wrote:
>  Hi,
>    I have installed ActiveMQ on MacOS (Lion), and I want to use it with
> ActiveMessaging in Rails 3. When I start ActiveMQ with the following
> command:
>
>    ./bin/activemq start
>
>    from ACTIVEMQ_HOME (which is /usr/local/Cellar/activemq/5.5.1/libexec),
> I get the following messages:
>
>    INFO: Loading '/Users/bibudhlahiri/.activemqrc'
>    INFO: Using java '/usr/bin/java'
>    INFO: Starting - inspect logfiles specified in logging.properties and
> log4j.properties to get details
>    INFO: pidfile created :
> '/usr/local/Cellar/activemq/5.5.1/libexec/data/activemq.pid' (pid '10995')
>
>   But, when I run
>
>     ./bin/activemq status
>
>   it gives
>
>      INFO: Loading '/Users/bibudhlahiri/.activemqrc'
>      INFO: Using java '/usr/bin/java'
>      ActiveMQ not running
>
>   Any idea how to start ActiveMQ? Also, there are three copies of activemq:
>
>  1) ./bin/activemq
>  2) ./libexec/bin/activemq
>  3) ./libexec/bin/macosx/activemq
>
>    I can see 1) calls 2). 3) for MacOSX has a different code and it gives
> the following message
>
>    Starting ActiveMQ Broker...
>
>   when I issue "./libexec/bin/macosx/activemq start",
>
>    but when I check with
>
>    ./libexec/bin/macosx/activemq status
>
>    it says
>
>     ActiveMQ Broker is not running.
>
>     Appreciate your help.
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-starting-ActiveMQ-on-MacOS-tp4517005p4517005.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.



-- 
http://fusesource.com
http://blog.garytully.com

Mime
View raw message