activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lars-Erik Helander <leh...@gmail.com>
Subject Re: Apollo (1.0) disconnected after 5 seconds
Date Mon, 06 Feb 2012 12:58:59 GMT
Hi Hiram

Thanks for your clarification.
I am new to Apollo and STOMP and I viewed the possibility to manually
interact with the broker as I nice way to learn more about the
protocol/broker. Do you know of any terminal software that would allow
me to send an initial "CONNECT frame"-string as part of the connection
procedure? I understand your DoS concerns, but if it would be possible
to configure the broker, either by making the "disconnect time"
configurable or enable/disable the disconnect function, that would be
great.

Kind Regards
Lars

2012/2/6 Hiram Chirino <hiram@hiramchirino.com>:
> Hi Lars,
>
> Apollo expects clients to send the first CONNECT frame within 5 seconds
> otherwise it terminates the connection.  This is in place to help avoid
> denial of service attacks from un-authenticated users.  Do you need it that
> timeout to be longer?
>
> On Sun, Feb 5, 2012 at 3:17 PM, Lars-Erik Helander <lehswe@gmail.com> wrote:
>
>> When I try to connect (using a telnet-client) to the apollo broker,
>> the connection is established and after 5 seconds the broker
>> disconnects the connection.
>>
>> Any ideas what might be the problem? I have tested on both Linux and
>> Windows, local and remote and using several different client programs.
>>
>> Kind Regards
>>
>> Lars
>>
>
>
>
> --
>
> **
>
> *Hiram Chirino*
>
> *Software Fellow | FuseSource Corp.*
>
> *chirino@fusesource.com | fusesource.com*
>
> *skype: hiramchirino | twitter: @hiramchirino<http://twitter.com/hiramchirino>
> *
>
> *blog: Hiram Chirino's Bit Mojo <http://hiramchirino.com/blog/>*
>
> *
> *
>
> *
> *

Mime
View raw message