activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Robison <chrisdrobi...@gmail.com>
Subject Re: Connecting via SSL using .NET
Date Thu, 23 Feb 2012 22:58:48 GMT
Thank you! That worked swimmingly!

chris

On Thu, Feb 23, 2012 at 2:59 PM, Timothy Bish <tabish121@gmail.com> wrote:

> On Thu, 2012-02-23 at 14:53 -0700, Chris Robison wrote:
> > Looking at the code, it looks like I have to be able to set the
> > AcceptInvalidBrokerCert on the SslTransportFactory, but I can't seem to
> > find a way to get access to that unless I create my own factory and url
> > scheme. This seems a little severe to me. Is there something that I'm
> > missing?
> >
>
> Have a look at this blog post and see if it helps:
> http://timbish.blogspot.com/2010/04/ussing-ssl-in-nmsactivemq.html
>
>
> > Chris
> >
> > On Thu, Feb 23, 2012 at 11:52 AM, Chris Robison <chrisdrobison@gmail.com
> >wrote:
> >
> > > I'm using the latest .NET activemq NMS library to connect to the
> broker.
> > > I'm having some problems, I keep getting an exception that says: The
> remote
> > > certificate is invalid according to the validation procedure. I've
> already
> > > tried setting up a ServerCertificateValidationCallback in the
> > > ServicePointManager, but they doesn't seem to get called. Any
> suggestions?
> > >
> > > Thanks,
> > > Chris Robison
> > >
>
> --
> Tim Bish
> Sr Software Engineer | FuseSource Corp
> tim.bish@fusesource.com | www.fusesource.com
> skype: tabish121 | twitter: @tabish121
> blog: http://timbish.blogspot.com/
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message