activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chaitanya Gupta <chaitanya_gu...@persistent.co.in>
Subject Master/slave configuration not working
Date Wed, 15 Feb 2012 12:26:12 GMT
Hi,

I am using master/slave configuration with AMQ 5.5.1.

The brokers are configured as master slave. Master has a lock on the db and slaves waits to
acquire the lock.
Application has queues configured using the failover protocol. e.g failover tcp://<master>:61616?wireFormat.maxInactivityDuration=0,tcp://<slave>:61616?wireFormat.maxInactivityDuration=0)?timeout=3000,<queueName>
On Application startup, there is a consumer fromed on the queue on the master.
But, when the application tries to send an event on the queue, it goes into an infinite wait.
QueueSender.send(message) does not return back with success/failure.
Is there any special handling required while creating the QueueSender for master/slave?

Regards,
Chaitanya


DISCLAIMER
==========
This e-mail may contain privileged and confidential information which is the property of Persistent
Systems Ltd. It is intended only for the use of the individual or entity to which it is addressed.
If you are not the intended recipient, you are not authorized to read, retain, copy, print,
distribute or use this message. If you have received this communication in error, please notify
the sender and delete all copies of this message. Persistent Systems Ltd. does not accept
any liability for virus infected mails.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message