activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Abimael <abimael_olive...@hotmail.com>
Subject Re: Activemq Clustering and failover
Date Fri, 03 Feb 2012 10:32:09 GMT
Hi Matt

I shared both (master and slave )  there : 

http://www.4shared.com/folder/uSPBPhA4/activemq.html


The message that appears on console for the Producer console  when the
master shut down : 
.7585 [ActiveMQ Transport: tcp://sim1648/127.0.1.1:61616] WARN
org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransport - Transport
(sim1648/127.0.1.1:61616) failed to tcp://sim1648:61616 , attempting to
automatically reconnect due to: java.io.EOFException

Then after few seconds 
22516 [ActiveMQ Task-4] INFO
org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransport - Successfully
reconnected to tcp://sim1660:61616
Producer app  does not stop, just "wait" until message above appears.

But , for the consumer , only displays : 
16010 [ActiveMQ Transport: tcp://sim1648/127.0.1.1:61616] WARN
org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransport - Transport
(sim1648/127.0.1.1:61616) failed to tcp://sim1648:61616 , attempting to
automatically reconnect due to: java.io.EOFException
and 
Process finished with exit code 0

If I restart Consumer app, it restarts getting messages from producer , but
, so far I understand it should not get down.


I recall that it had worked few days ago , when I was testing ActiveMQ HA  (
I recall that I showed to my boss).
I really do not understand and , most probably is my fault, but I am not
able to see where is the problem. 

Thank you very much 

--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Activemq-Clustering-and-failover-tp4326849p4354222.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message