activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From tomerb <tom...@waze.com>
Subject network of broker - update and rebalance not working
Date Tue, 31 Jan 2012 09:14:30 GMT
Hi
I'm having trouble making the *updateClusterClients="true"
rebalanceClusterClients="true"* work
I have a network of brokers size 2 with the following brokers configuration

*<beans
  xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
  xmlns:amq="http://activemq.apache.org/schema/core"
  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
  xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/beans
http://www.springframework.org/schema/beans/spring-beans-2.0.xsd
  http://activemq.apache.org/schema/core
http://activemq.apache.org/schema/core/activemq-core.xsd">

    
    <bean
class="org.springframework.beans.factory.config.PropertyPlaceholderConfigurer">
        <property name="locations">
            <value>file:${activemq.base}/conf/credentials.properties</value>
        </property>      
    </bean>

    
    <broker xmlns="http://activemq.apache.org/schema/core"
brokerName="localhost" dataDirectory="${activemq.base}/data"
destroyApplicationContextOnStop="true" persistent="false">
 
        

              
        <destinationPolicy>
            <policyMap>
              <policyEntries>
                <policyEntry topic=">" producerFlowControl="true"
memoryLimit="5mb">
                  <pendingSubscriberPolicy>
                    <vmCursor />
                  </pendingSubscriberPolicy>
                </policyEntry>
                <policyEntry queue=">" producerFlowControl="true"
memoryLimit="50mb">

                  
                </policyEntry>
              </policyEntries>
            </policyMap>
        </destinationPolicy> 
        
        
        <managementContext>
            <managementContext createConnector="false"/>
        </managementContext>

        <networkConnectors>
            <networkConnector name="tomer1"
uri="static:(tcp://tomer-amq-test1:61616)"/>
        </networkConnectors>

        
        <persistenceAdapter>
           <memoryPersistenceAdapter/>
        </persistenceAdapter>
        
        
          

		  
        
        <transportConnectors>
            <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61616"
updateClusterClients="true" rebalanceClusterClients="true" />
        </transportConnectors>

    </broker>

    
    <import resource="jetty.xml"/>
    
</beans>*


the client is running
*ant consumer -Dmax=999999 -Durl=failover:\(tcp://tomer-amq-test2:61616\) *

the client always connect only to the specified broker (tomer-amq-test2)
and when I stop or start the second broker, there is no recconection from
the client
and if I stop the specified broker, there is no connection made by the
client to the second server

otherwise the cluster works as expected
can someone help please?
am I missing something?

Tx Tomer


--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/network-of-broker-update-and-rebalance-not-working-tp4343907p4343907.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message