activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From phil swenson <phil.swen...@gmail.com>
Subject Re: Enabling JMX in code snippet
Date Tue, 13 Dec 2011 03:34:36 GMT
It's 5.5.1….
But I just tried again, and it works.  The difference: I wasn't on VPN.
 Not sure why that would matter, but it seems to.

Thanks!

On Mon, Dec 12, 2011 at 8:22 PM, Marcelo Jabali <mjabali@fusesource.com>wrote:

> Hi Phill,
>
> Just out of curiosity… what ActiveMQ version are you trying to use?
>
> I've just tested your Broker class below and it seems to be working fine.
>
> How are you trying to connect to the broker? As a local or remote process?
>
> I've tried local and remote approaches against a 5.4.2 and 5.5.x brokers
> and they both seem to be working fine. When trying local process I can see
> a Broker process and when trying remote using the following
> service:jmx:rmi:///jndi/rmi://localhost:1099/jmxrmi it also connects
> correctly.
>
> Hope this helps,
>
> -Marcelo
>
> --
> Marcelo Jabali
> Sr. Solutions Consultant
> FuseSource
> Web: fusesource.com
> Skype/Twitter: mjabali
> Blog: http://marcelojabali.blogspot.com
>
>
>
>
> On Dec 12, 2011, at 8:14 AM, phil swenson wrote:
>
> I am just getting started with activemq.  I was trying to get it going in
> code:
>
> public class Launcher {
>   public static void main(String[] args) throws Exception{
>
>       BrokerService broker = new BrokerService();
>       broker.setUseJmx(true);
>       broker.addConnector("tcp://localhost:61616");
>       broker.start();
> }
>
>
>
>
> The jmx service doesn't appear to be working.  I can't connect to JMX via
> JConsole.
>
> Ideas?
>
> Thanks
> phil
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message