activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Stuck messages in topic after restart of broker
Date Mon, 14 Nov 2011 09:48:36 GMT
can you create a test case that reproduces this and open a Jira for it?

Regards
-- 
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
-----------------
The experts in open source integration and messaging - http://fusesource.com
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Thu, Nov 10, 2011 at 4:58 PM, daniel.blyth <rdblyth@gmail.com> wrote:

> Here are the steps to repeating the problem I am seeing:
> 1.  Consumer registers with topic
> 2.  Bring consumer offline
> 3.  Publish n messages to topic
> 4.  Restart ActiveMQ
> 5.  Bring consumer online
>
> The problem that occurs n - maxPageSize (where maxPageSize is defined for
> topic in the activemq.xml) message get sent to the consumer.  The
> additional
> messages seem to be stuck and don't get sent until new message are
> published
> to the topic.  Queues seems to work fine with this same scenario.
>
> My setup seems pretty normal from what I can tell.   I am using ActiveMQ
> 5.5.0, spring, using a PooledConnectionFactory and
> DefaultMessageListenerContainer.
>
> Additional information that makes this problem more weird is that this only
> occurs when creating topic at startup of ActiveMQ.  If the topic is created
> dynamically I don't see this issue.  Also if I use an older version 5.3.1 I
> don't see this issue at all)
>
> Does anyone have clue what the issue could be?  I have been looking at this
> issue for over a week now and I can't figure it out
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Stuck-messages-in-topic-after-restart-of-broker-tp4024125p4024125.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message