activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Torsten Mielke <tors...@fusesource.com>
Subject Re: Connection timeout 20 sec
Date Wed, 16 Nov 2011 14:49:29 GMT
What version of ActiveMQ are you using?
Will the broker-2 be shutdown completely, i.e. not listener on port 61616?

I have recently tested a similar scenario and found it working alright.


Torsten Mielke
torsten@fusesource.com
tmielke@blogspot.com


On Nov 16, 2011, at 2:52 PM, Ishitori wrote:

> I have 2 failover brokers and the following configuration:
> 
> failover:(tcp://broker-1:61616,tcp://broker-2:61616)?randomize=true&transport.initialReconnectDelay=10&transport.startupMaxReconnectAttempts=1&transport.maxReconnectDelay=1000&transport.useExponentialBackOff=false&transport.timeout=3000&transport.maxReconnectAttempts=1&wireFormat.cacheEnabled=false&nms.AsyncSend=true
> 
> I found that if I shutown the broker-2, then I will have to long a lot of
> time until connection is established. I analyzed logs and found that while
> trying to connect to broker-2 client waits 20 seconds! But I have specified
> transport.timeout=3000 and I can't understand, why client waits for 20
> seconds. 
> 
> What could be the problem? Maybe I am missing aanother parameter?
> 
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Connection-timeout-20-sec-tp4076349p4076349.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.






Mime
View raw message