activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From zhengsm <zhen...@gmail.com>
Subject why i have not receive message
Date Wed, 07 Sep 2011 03:49:50 GMT
There are some pc, A,B,C,D.
A' os is windows7 64 bit, B,C,D' os is windows xp.
Our program is based C/S.
The ActiveMQ version is 5.5.0

I did a few experiments:
1 the server program and ActiveMQ running on the A, others pc running client
program , the client program 
   send message to ActiveMQ, connection is ok! the consumer in the server
program don't receive any  message. 
2 but i put server program and activeMQ on the B,C,D, put the client on the
A, the consumer in the server 
   can receive message.

a few weeks ago the "1"  is ok, but i don't remember what is changed.

under "1":
use wireshark watch ip packet, A has receive the message packet.
watch the web console, in the message queue(QUEUE-CS-CMD) no message , but
in other
queues(ActiveMQ.Advisory.Consumer.Queue.QUEUE-CS-CMD,ActiveMQ.Advisory.Expired.Queue.QUEUE-CS-CMD,
ActiveMQ.Advisory.Producer.Queue.QUEUE-CS-CMD) have a message.

i make a consumer read message from queue
ActiveMQ.Advisory.Consumer.Queue.QUEUE-CS-CMD,
 the Advisory ProducerInfo is: 
{commandId = 4, responseRequired = false, producerId =
ID:zhengsm-2812-1315298931562-0:1:1:1, destination = queue://QUEUE-CS-CMD,
brokerPath = null, dispatchAsync = false, windowSize = 0}

What is reason? who can tell me, thanks!


--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/why-i-have-not-receive-message-tp3795171p3795171.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message