activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Tully <gary.tu...@gmail.com>
Subject Re: failover startupMaxReconnectAttempts doesn't do anything
Date Thu, 11 Aug 2011 16:08:19 GMT
use failover:(urls)failoveroptions

so:

 failover:(tcp://localhost:61617)?maxReconnectAttempts=1

What version you using?

On 11 August 2011 10:42, Alistair Young <alistair.young@uhi.ac.uk> wrote:
> found this:
>
> http://comments.gmane.org/gmane.comp.java.activemq.user/30654
>
> which suggested this:
>
> failover://(tcp://localhost:61617)?startupMaxReconnectAttempts=1&initialReconnectDelay=10&maxReconnectAttempts=2&maxReconnectDelay=10
>
> which causes this:
>
> javax.jms.JMSException: Could not create Transport. Reason: java.lang.IllegalArgumentException:
Invalid connect parameters: {startupMaxReconnectAttempts=1}
>
> Alistair
>
>
> --
> mov eax,1
> mov ebx,0
> int 80h
>
>
>
>
> On 11 Aug 2011, at 10:33, Alistair Young wrote:
>
>> If I try to connect to a dead broker:
>>
>> failover:tcp://localhost:61617
>>
>> it blocks forever on:
>>
>> ActiveMQConnectionFactory connectionFactory::setClientID
>>
>> if I force it to not block:
>>
>> failover:tcp://localhost:61617?startupMaxReconnectAttempts=1&initialReconnectDelay=10
>>
>> it still blocks.
>>
>> Am I missing something?
>>
>> thanks,
>>
>> Alistair
>>
>> --
>> mov eax,1
>> mov ebx,0
>> int 80h
>>
>>
>>
>>
>
>



-- 
http://fusesource.com
http://blog.garytully.com

Mime
View raw message