activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Tully <gary.tu...@gmail.com>
Subject Re: Connection taking long time to shutdown
Date Thu, 04 Aug 2011 14:50:03 GMT
the thread dump of the broker is key, I found that issue with stomp
where the connections are terminated very quickly and uncleanly. Your
thread dump may indicate a different problem, as in there may be some
message send in progress or a dispatch... it depends very much on
configuration.

Post a thread dump of your scenario if you reproduce it.

On 4 August 2011 13:06, kaustubh khasnis <kaustubh.khasnis@gmail.com> wrote:
> Hi,
> Thanks for the fix Gary, I will definitely try it out.
>
> But I looked at the patch and it looks like the fix is more like if "at the
> startup of transportconnector, if it is already running, shut it down".  I
> am not sure if it will sort the problem of being stuck up at shut down.
> Please correct me if I am wrong.
>
> --Kaustubh
> On Thu, Aug 4, 2011 at 3:09 PM, Gary Tully <gary.tully@gmail.com> wrote:
>
>> take a thread dump of the broker and have a peek at
>> https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-3435, that fix may be what
>> you need.
>>
>> On 4 August 2011 07:53, kaustubh khasnis <kaustubh.khasnis@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hi,
>> > I have created an embedded broker and having 10 producers pushing
>> messages
>> > over 1 topic and 10 consumer consuming it. while shutting down the broker
>> I
>> > get following warning:
>> > The connection to '<ip address:port>' is taking a long time to shutdown.
>> > and the broker is stuck(it doesn't shut down).
>> >
>> > Can anyone help me with this?
>> >
>> > --Kaustubh
>> >
>>
>>
>>
>> --
>> http://fusesource.com
>> http://blog.garytully.com
>>
>



-- 
http://fusesource.com
http://blog.garytully.com

Mime
View raw message