activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Running multiple activemq instances on the same server
Date Mon, 22 Aug 2011 07:57:45 GMT
Seems like you're using some older version of the broker. Try 5.5.0

Regards
-- 
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
-----------------
The experts in open source integration and messaging - http://fusesource.com
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Sun, Aug 21, 2011 at 3:31 PM, JohnTom <tomerbd1@gmail.com> wrote:

> Hi
>
> I was following this:
>
> https://sbforge.org/display/BITMAG/Running+multiple+activemq+instances+on+the+same+server
>
> https://sbforge.org/display/BITMAG/Running+multiple+activemq+instances+on+the+same+server
>
> However when i issue:
>  bin/activemq create instance1
>
> then i get this error:
>
> ERROR: java.lang.RuntimeException: Failed to execute start task. Reason:
> java.lang.IllegalArgumentException: Invalid broker URI, no scheme
> specified:
> create
> java.lang.RuntimeException: Failed to execute start task. Reason:
> java.lang.IllegalArgumentException: Invalid broker URI, no scheme
> specified:
> create
>
> Can anyone help me please?
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Running-multiple-activemq-instances-on-the-same-server-tp3758394p3758394.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message