activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Seb <sebastien.jourd...@kitware.com>
Subject Re: Segfault with ActiveMQ-CPP 3.4.0
Date Tue, 09 Aug 2011 20:14:19 GMT
I'm going to partially answer to my question.
The issue that I was facing is related to the following bug
https://issues.apache.org/jira/browse/AMQCPP-369

By patching activemq-cpp 3.4 with the change made for that bug fix, I
managed to compile and run the application. 

But with the demo application now I get the following errors.

=====================================================
Starting the example:
-----------------------------------------------------
No Matching Factory Registered for format := tcp
	FILE: activemq/transport/TransportRegistry.cpp, LINE: 44
	FILE: activemq/core/ActiveMQConnectionFactory.cpp, LINE: 325
No Matching Factory Registered for format := tcp
	FILE: activemq/transport/TransportRegistry.cpp, LINE: 44
	FILE: activemq/core/ActiveMQConnectionFactory.cpp, LINE: 325
Time to completion = 20 seconds.
-----------------------------------------------------
Finished with the example.
=====================================================

Moreover, when I try my application, it simply hang. So I would say that I'm
still facing some issue which prevent me from using that version of the
library.

If someone as a sample code that work with activemq-cpp 3.4, I would be
happy to give a try on my laptop.

Any help or idea would be great.

Thanks,

Seb 

--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Segfault-with-ActiveMQ-CPP-3-4-0-tp3730337p3731119.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message