activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Indralok <abhishek.karal...@gmail.com>
Subject Network connection between vm://dynamic-broker2#4 and tcp://MyMachineName/192.168.1.28:61616(dynamic-broker1) was interrupted during establishment
Date Tue, 05 Jul 2011 06:56:53 GMT
I am unable to connect to some of the Brokers in the Network. 
Here I am having Mesh topology for my Network of Brokers. And using
multicast for dynamic network discovery.

Here below is the configuration xml file for one of the Broker.


<beans
  xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
  xmlns:amq="http://activemq.apache.org/schema/core"
  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
  xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/beans
http://www.springframework.org/schema/beans/spring-beans-2.0.xsd
  http://activemq.apache.org/schema/core
http://activemq.apache.org/schema/core/activemq-core.xsd">

    <bean
class="org.springframework.beans.factory.config.PropertyPlaceholderConfigurer"/>

    <broker xmlns="http://activemq.apache.org/schema/core"
brokerName="dynamic-broker2" dataDirectory="${activemq.base}/data">

        
        <destinationPolicy>
            <policyMap>
                <policyEntries>
                    <policyEntry queue=">" producerFlowControl="true"
memoryLimit="20mb">
                        <deadLetterStrategy>
                          <individualDeadLetterStrategy queuePrefix="DLQ."
useQueueForQueueMessages="true" />
                        </deadLetterStrategy>
                    </policyEntry>
                    <policyEntry topic=">" producerFlowControl="true"
memoryLimit="20mb">
                    </policyEntry>
                </policyEntries>
            </policyMap>
        </destinationPolicy>

        
        <managementContext>
            <managementContext createConnector="true"/>
        </managementContext>

        
	    <networkConnectors>
	      <networkConnector uri="multicast://default?group=GroupOne"
	        dynamicOnly="true" 
	        networkTTL="3" 
	        prefetchSize="1" 
	        decreaseNetworkConsumerPriority="true" />
	    </networkConnectors>
	    
        <persistenceAdapter>
            <kahaDB
directory="${activemq.base}/data/dynamic-broker1/kahadb"/>
        </persistenceAdapter>
        
        
        <systemUsage>
            <systemUsage>
                <memoryUsage>
                    <memoryUsage limit="20 mb"/>
                </memoryUsage>
                <storeUsage>
                    <storeUsage limit="1 gb" name="foo"/>
                </storeUsage>
                <tempUsage>
                    <tempUsage limit="100 mb"/>
                </tempUsage>
            </systemUsage>
        </systemUsage>

	    
        <transportConnectors>
            <transportConnector name="openwire"
uri="tcp://0.0.0.0:61616?wireFormat.maxInactivityDurationInitalDelay=30000"
discoveryUri="multicast://default?group=GroupOne"/>
        </transportConnectors>
        

    </broker>

</beans>


All other Network Broker configuration is same except the Broker Name.
Broker Name is kept unique in all the Broker's configuration file.

Please reply to this post. As I am stuck with connection problem since long. 

It may need some efforts to reproduce this problem as it appears randomly in
the network.

--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Network-connection-between-vm-dynamic-broker2-4-and-tcp-MyMachineName-192-168-1-28-61616-dynamic-brot-tp3645219p3645219.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message