activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: UDP Transport connector binds to a random port number.
Date Fri, 03 Jun 2011 10:08:49 GMT
Hi,

any particular reason for using UDP protocol?

Regards
-- 
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
-----------------
The experts in open source integration and messaging - http://fusesource.com
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net

Connect at CamelOne <http://camelone.com/> May 24-26

The Open Source Integration Conference



On Fri, Jun 3, 2011 at 10:01 AM, Amir <a.malekpour@gmail.com> wrote:

> Hi all,
>
> I'm having problem getting ActiveMQ 5.4.* and 5.5 to run properly with UDP
> transport connector. What happens is that the broker listens to a random
> UDP
> port number instead of the one I configure in the URI. The port number
> seems
> to be randomly chosen, since it changes each time the broker is restarted.
> Interestingly, the management console indicates that the broker's listening
> on the configured port number but netstat shows another UDP port number.
> Any
> idea ?
>
> -Amir
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/UDP-Transport-connector-binds-to-a-random-port-number-tp3570237p3570237.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message