activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yuvaraj Vanarase <yuvaraj.vanar...@synechron.com>
Subject RE: Dynamic Queue Creation Issue
Date Wed, 08 Jun 2011 10:58:17 GMT
I think images are not allowed inside email. Here is the text view:



Consumers are not consuming any thing, just stopped getting messages:

IS.JMS.QUEUE_2$1<http://172.20.180.176:8161/admin/browse.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_2$1>
        494         5             2082       1588      Browse<http://172.20.180.176:8161/admin/browse.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_2$1>
Active Consumers<http://172.20.180.176:8161/admin/queueConsumers.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_2$1>
  Send To<http://172.20.180.176:8161/admin/send.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_2$1&JMSDestinationType=queue>
Purge<http://172.20.180.176:8161/admin/purgeDestination.action?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_2$1&JMSDestinationType=queue&secret=f92fe557-bc9b-4aa0-af28-aecd9e09f51d>
Delete<http://172.20.180.176:8161/admin/deleteDestination.action?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_2$1&JMSDestinationType=queue&secret=f92fe557-bc9b-4aa0-af28-aecd9e09f51d>
IS.JMS.QUEUE_3$1<http://172.20.180.176:8161/admin/browse.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_3$1>
        256         5              957          701        Browse<http://172.20.180.176:8161/admin/browse.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_3$1>
Active Consumers<http://172.20.180.176:8161/admin/queueConsumers.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_3$1>
  Send To<http://172.20.180.176:8161/admin/send.jsp?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_3$1&JMSDestinationType=queue>
Purge<http://172.20.180.176:8161/admin/purgeDestination.action?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_3$1&JMSDestinationType=queue&secret=f92fe557-bc9b-4aa0-af28-aecd9e09f51d>
Delete<http://172.20.180.176:8161/admin/deleteDestination.action?JMSDestination=IS.JMS.QUEUE_3$1&JMSDestinationType=queue&secret=f92fe557-bc9b-4aa0-af28-aecd9e09f51d>


Regards,
Yuvaraj

Yuvaraj Vanarase,
Lead Technology - Software
Phone: +91.20.40262000 Ext 2305|Mobile: +91.9850818870 | http://www.synechron.com
SYNECHRON -
- Top 10 Best IT Employers for 4 consecutive years (link<http://www.synechron.com/news/news_best_employer_sep2010.htm>).
- Celebrating 10 Years!

From: Yuvaraj Vanarase
Sent: Wednesday, June 08, 2011 4:24 PM
To: users@activemq.apache.org
Subject: RE: Dynamic Queue Creation Issue


Thanks Dejan. Exactly, this is very common scenario still I am not sure why am I getting problem.



Well, I already did webconsole veryfication. Here are the few snaps:



Consumers are not consuming any thing, just stopped getting messages:



IMAGE1



Connections are still alive:



IAMAGE2



Regards,

Yuvaraj



Yuvaraj Vanarase,

Lead Technology - Software

Phone: +91.20.40262000 Ext 2305|Mobile: +91.9850818870 | http://www.synechron.com

SYNECHRON -

- Top 10 Best IT Employers for 4 consecutive years (link).

- Celebrating 10 Years!





-----Original Message-----
From: chubrilo@gmail.com [mailto:chubrilo@gmail.com] On Behalf Of Dejan Bosanac
Sent: Tuesday, June 07, 2011 4:34 PM
To: users@activemq.apache.org
Subject: Re: Dynamic Queue Creation Issue



Can you check the web console (or JConsole) to check if there's everything

ok regarding destinations/consumers and messages. As this is a simple

scenario, there's probably some misuse. It's best to create a test that

shows what you're seeing.





Regards

--

Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb

-----------------

The experts in open source integration and messaging - http://fusesource.com

ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/

Blog - http://www.nighttale.net





On Tue, Jun 7, 2011 at 12:21 PM, Yuvaraj Vanarase <

yuvaraj.vanarase@synechron.com> wrote:



> Hi,

>

> I am creating queues dynamically(as of now testing with 2 only). Every time

> I create new connection at sender side (connection->session->queue->sender)

> and also new connection to create message listeners. Creation of 2 queues

> happens 1 minute interval.

> I could see that for first queue messages are correctly enqueued and also

> dequeued. However for 2nd queue, messages are correctly enqueued however not

> a single message is dequeued. I do see the consumers though.

>

> More details:

>

> -          I am using non transacted session only.

>

> -          No any exception in activemq.log file

>

> -          Using Jboss (MQ is not embeded), no exception on jboss

>

> -          Well, I earlier used to close sender side connection once

> sending finishes, however guessing that might be causing some issue, I do

> not close any connections established

>

> -          First queue consumers also do not pickup messages after some

> time, so first queue does also have few pending messages

>

> Any pointers would be helpful?

>

> Regards,

> Yuvaraj

>

> Yuvaraj Vanarase,

> Lead Technology - Software

> Phone: +91.20.40262000 Ext 2305|Mobile: +91.9850818870 |

> http://www.synechron.com

> SYNECHRON -

> - Top 10 Best IT Employers for 4 consecutive years (link<

> http://www.synechron.com/news/news_best_employer_sep2010.htm>).

> - Celebrating 10 Years!

>

>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message