activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From eivindsi <eivind.sivert...@gmail.com>
Subject Master/slave + cluster leaves messages on slave
Date Wed, 22 Jun 2011 13:37:38 GMT
I've setup 4 servers (v. 5.5.0) this way:

http://activemq.2283324.n4.nabble.com/file/n3617053/amq_setup.001.jpg 

I set up consumers on Node 1 and Node 3.
I start producing messages to Node 1.

Messages are distributed (load balanced) across Node 1 and Node 3 as
expected, so consumers on both nodes receive messages.

Messages produced to Node 1 are written to Node 2 as expected, but messages
that are load balanced over to Node 3 are not deleted from Node 2. If I
produce 1000 messages to Node 1, and 400 of those are delivered via Node 3,
there is 400 messages left on Node 2 when all messages are received from
Node 1 and Node 3 (queueSize = 0 on both).

Am I configuring the nodes wrong, or is this a bug?

activemq.xml for all nodes are attached:

http://activemq.2283324.n4.nabble.com/file/n3617053/node1_activemq.xml
node1_activemq.xml 
http://activemq.2283324.n4.nabble.com/file/n3617053/node2_activemq.xml
node2_activemq.xml 
http://activemq.2283324.n4.nabble.com/file/n3617053/node3_activemq.xml
node3_activemq.xml 
http://activemq.2283324.n4.nabble.com/file/n3617053/node4_activemq.xml
node4_activemq.xml 

--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Master-slave-cluster-leaves-messages-on-slave-tp3617053p3617053.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message