activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: problems when configuring activemq master/slave mode in URL
Date Mon, 16 May 2011 08:23:23 GMT
I guess this is again a problem with the PHP client, so you can take a look
there. If you want I can put the source on github, so it's easier to
collaborate on it.

Regards
-- 
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
-----------------
The experts in open source integration and messaging - http://fusesource.com
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net

Connect at CamelOne <http://camelone.com/> May 24-26

The Open Source Integration Conference



On Fri, May 13, 2011 at 8:39 PM, Tianchi <tinali612@gmail.com> wrote:

> I am trying to use configure activemq master/slave mode in URL on client
> side
> like thg following:
>
> failover://(tcp://localhost:61213,tcp://192.168.10.8:61213
> )?backup=true&initalReconnectDelay=20
>
> I am using JDBC lock system to configure the two brokers, so when the
> master
> is shut down,  I wanna the slave become a master. I encountered a problem
> which is if I shut down the primary broker, it takes the client a lot more
> time to build connection to the secondary broker. Seems like it tries to
> connect to the primary one first every time it connects to the secondary
> one. Is it possible that I could make the client stick on one connection
> and
> reconnect until that connection is failed instead of randomly reconnecting
> all the time?
>
> Not sure if that is doable by just using transport options.
>
> Please help. Thanks
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/problems-when-configuring-activemq-master-slave-mode-in-URL-tp3520887p3520887.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message