activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: ActiveMQ Connection Dispatcher thread
Date Tue, 19 Apr 2011 10:59:57 GMT
Also can you check if the same happens with the latest 5.5.0 release?

Regards
-- 
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
-----------------
The experts in open source integration and messaging - http://fusesource.com
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net

Connect at CamelOne <http://camelone.com/> May 24-26

The Open Source Integration Conference



On Tue, Apr 19, 2011 at 12:19 PM, Gary Tully <gary.tully@gmail.com> wrote:

> Can you open a jira issue to track this and attach your logs and
> specify the version. That looks like a bug.
>
>
> On 18 April 2011 16:21, Simon-Pierre LeBel <splebel@iweb.com> wrote:
> > Hi,
> >
> > I'm having some issues with ActiveMQ Connection Dispatcher threads.
> > Whenever I get an InactivityIOException the thread goes into the Waiting
> > state and a new thread is started.
> >
> > == activemq.log ==
> > 2011-04-18 10:15:31,244 | ERROR | Could not accept connection :
> > org.apache.activemq.transport.InactivityIOException: Channel was
> > inactive for too long: /127.0.0.1:35401 |
> > org.apache.activemq.broker.TransportConnector | ActiveMQ Task
> >
> > == jstack ==
> > "ActiveMQ Connection Dispatcher: /127.0.0.1:35401" daemon prio=10
> > tid=0x00007f10e440f800 nid=0x63e9 in Object.wait() [0x00007f10ce578000]
> >   java.lang.Thread.State: WAITING (on object monitor)
> >        at java.lang.Object.wait(Native Method)
> >        at java.lang.Object.wait(Object.java:485)
> >        at
> >
> org.apache.activemq.thread.DedicatedTaskRunner.runTask(DedicatedTaskRunner.java:105)
> >        - locked <0x00007f113bbd4618> (a java.lang.Object)
> >        at
> >
> org.apache.activemq.thread.DedicatedTaskRunner$1.run(DedicatedTaskRunner.java:36)
> >
> > After running ActiveMQ for a couple of weeks there are more than 3k
> > waiting threads doing nothing but wasting memory.  If i disable the
> > inactivity monitor the problem goes away
> > (wireFormat.maxInactivityDuration=0). Is this a known bug ?
> >
> > My configuration:
> > - ActiveMQ 5.3.0
> > - Pure Master/Slave
> > - Openwire enabled
> > - Flow Control enabled
> > - KahaDB
> >
> > Let me know if you need more informations. I can provide config file and
> > logs if needed.
> >
> > --
> > Simon-Pierre LeBel [iWeb]
> > IT Architecture Specialist / Technical Lead
> > Sp├ęcialiste de l'Architecture TI / Leader Technique
> > http://www.iWeb.com/
> >
> >
>
>
>
> --
> http://blog.garytully.com
> http://fusesource.com
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message