activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From TheFarmer <matt_g...@yahoo.com>
Subject ActiveMQ restarting by itself
Date Thu, 28 Apr 2011 21:18:42 GMT
I have ActiveMQ running as a Windows service.  Windows logs whenever a
service is stopped or started.  I am seeing in the logs that the ActiveMQ is
starting up but the windows logs don't show any service restarting at that
time.  So it appears that ActiveMQ is restarting by itself.  Any idea why or
how to stop this?  Here's a log excerpt that shows it restarting.  To note
is that there isn't any logging of it stopping.

2011-04-19 22:05:31,242 | INFO  | RESTful file access application at
http://0.0.0.0:8161/fileserver | org.eclipse.jetty.util.log |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-19 22:05:31,289 | INFO  | Started
SelectChannelConnector@0.0.0.0:8161 | org.eclipse.jetty.util.log |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:25,208 | INFO  | Refreshing
org.apache.activemq.xbean.XBeanBrokerFactory$1@6f878144: startup date [Mon
Apr 25 00:28:25 UTC 2011]; root of context hierarchy |
org.apache.activemq.xbean.XBeanBrokerFactory$1 | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:28,474 | INFO  | PListStore:E:\Program
Files\ActiveMQ\bin\win32\..\..\data\S601870ATVW28\tmp_storage started |
org.apache.activemq.store.kahadb.plist.PListStore | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:28,552 | INFO  | Using Persistence Adapter:
KahaDBPersistenceAdapter[E:\Program
Files\ActiveMQ\bin\win32\..\..\data\kahadb] |
org.apache.activemq.broker.BrokerService | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:29,333 | INFO  | KahaDB is version 3 |
org.apache.activemq.store.kahadb.MessageDatabase | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:29,396 | INFO  | Recovering from the journal ... |
org.apache.activemq.store.kahadb.MessageDatabase | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:29,396 | INFO  | Recovery replayed 2 operations from the
journal in 0.047 seconds. | org.apache.activemq.store.kahadb.MessageDatabase
| WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:29,599 | INFO  | ActiveMQ 5.4.2 JMS Message Broker (abcdef)
is starting | org.apache.activemq.broker.BrokerService |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:29,599 | INFO  | For help or more information please see:
http://activemq.apache.org/ | org.apache.activemq.broker.BrokerService |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:29,786 | INFO  | Scheduler using directory: E:\Program
Files\ActiveMQ\bin\win32\..\..\data\abcdef\scheduler |
org.apache.activemq.broker.scheduler.SchedulerBroker | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:30,536 | INFO  | JobSchedulerStore:E:\Program
Files\ActiveMQ\bin\win32\..\..\data\abcdef\scheduler started |
org.apache.activemq.broker.scheduler.JobSchedulerStore |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:30,943 | INFO  | Listening for connections at:
tcp://abcdef:61616 |
org.apache.activemq.transport.TransportServerThreadSupport |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:30,943 | INFO  | Connector openwire Started |
org.apache.activemq.broker.TransportConnector | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:30,943 | INFO  | ActiveMQ JMS Message Broker (abcdef,
ID:abcdef-55697-1303691309661-0:1) started |
org.apache.activemq.broker.BrokerService | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:31,021 | INFO  | jetty-7.1.6.v20100715 |
org.eclipse.jetty.util.log | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:31,521 | INFO  | ActiveMQ WebConsole initialized. |
org.apache.activemq.web.WebConsoleStarter | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:32,130 | INFO  | Initializing Spring FrameworkServlet
'dispatcher' | /admin | WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:32,911 | INFO  | ActiveMQ Console at
http://0.0.0.0:8161/admin | org.eclipse.jetty.util.log |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:33,005 | INFO  | RESTful file access application at
http://0.0.0.0:8161/fileserver | org.eclipse.jetty.util.log |
WrapperSimpleAppMain
2011-04-25 00:28:33,036 | INFO  | Started
SelectChannelConnector@0.0.0.0:8161 | org.eclipse.jetty.util.log |
WrapperSimpleAppMain

My problem is that it restarted fast enough that the clients didn't notice
or at least they didn't switch to the failover server but failover server
did take over and become active so I lost messages to the failover with no
one to pick them up. Then I had two servers running until the failover
server restarted on its own... 



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-restarting-by-itself-tp3482243p3482243.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message