activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael La Budde <patzer...@hotmail.com>
Subject Network Connector failures
Date Mon, 21 Mar 2011 16:31:27 GMT

I have a shared nothing master/slave configuration running under ActiveMQ 5.3.1.

Here is the networkConnector (configured only on the slave/failover node):

<networkConnector name="bridge-to-primary"
                           uri="static:(tcp://10.9.8.7:61616)"
                           dynamicOnly="false"
                           duplex="true"
                           prefetchSize="1">

On 16-February the connection between the two nodes was lost; here are some log messages:

2011-02-16 05:18:45,861 | INFO  | Network connection between vm://emsp-failover#0 and tcp:///10.9.8.7:61616

shutdown due to a local error: org.apache.activemq.transport.InactivityIOException: 
Channel was inactive for too long: /10.9.8.7:61616 | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge
| 
InactivityMonitor Async Task: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@e75737

2011-02-16 05:18:45,905 | INFO  | Connector vm://emsp-failover Stopped | org.apache.activemq.broker.TransportConnector
| 
InactivityMonitor Async Task: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@e75737

2011-02-16 05:18:45,905 | INFO  | emsp-failover bridge to emsp-primary stopped | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge
| 
InactivityMonitor Async Task: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@e75737

2011-02-16 05:18:45,908 | INFO  | Establishing network connection from vm://emsp-failover
to tcp://10.9.8.7:61616 | 
org.apache.activemq.network.DiscoveryNetworkConnector | Simple Discovery Agent: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@504fe4

2011-02-16 05:18:45,911 | INFO  | Connector vm://emsp-failover Started | org.apache.activemq.broker.TransportConnector
| 
Simple Discovery Agent: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@504fe4


If anyone knows why the connection between the two nodes was lost and/or has suggestions for
preventing this from occurring I would be very grateful.

TIA,

Mike L. (aka patzerbud)

 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message