activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Slow Consumers Advisory Topic not showing
Date Fri, 14 Jan 2011 12:59:40 GMT
Hi Mike,

you should see ActiveMQ.Advisory.SlowConsumer.x topics, but only when
the first advisory of the kind is sent.

Regards
--
Dejan Bosanac
-----------------
FuseSource - The experts in open source integration and messaging.
Email: dejanb@fusesource.com
Web: http://fusesource.com
Twitter:  http://twitter.com/dejanb
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net



On Fri, Jan 14, 2011 at 1:17 PM, mike.peter.lear
<mikelear@condotta.co.uk> wrote:
>
> Hi any help would be appreciated. I am having some problems with slow
> consumers and wanted to start monitoring them through our monitoring tools.
>
> I am using activemq 5.4.0 on windows 7 with java 1.6.0_22. I have a
> destination policy set in my activemq config.
>
> <destinationPolicy>
>      <policyMap>
>        <policyEntries>
>                        <policyEntry queue=">"
> advisoryForSlowConsumers="true" sendAdvisoryIfNoConsumers="true" />
>        </policyEntries>
>        </policyMap>
>  </destinationPolicy>
>
> but when I connect using jconsole I don't get the Advisory Topic For
> SlowConsumers I get
>
> ActiveMQ.Advisory.Connection
> ActiveMQ.Advisory.Topic
>
> but nothing else. Which Topic should the Advisory for slow consumers appear
> on.
>
> Thanks
>
> Mike
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Slow-Consumers-Advisory-Topic-not-showing-tp3217544p3217544.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
View raw message