activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From stratio <stra...@hotmail.it>
Subject Re: Problem with Ajax API
Date Tue, 21 Dec 2010 17:07:33 GMT


Alex Dean-2 wrote:
> 
> What's returned by the server?  Is it maybe one of these?
>  * "<ajax-response></ajax-response>" : This is what a timeout looks like.

> No messages received.
>  * "<ajax-response><response id='test'
> destination='topic://topic/ActiveMQFeed' ></response></ajax-response>"
:
> This is what it looks like when the server delivers a binary message.
> 

How can i see what's the return from the server?

It seems like that this is the troubled instruction :

amq.init({ uri: 'amq', logging: true, timeout: 45 });

in fact if i comment all of the other instructions following it i get the
same error i posted before.

I checked the admin/topics page and i saw that messages are delivered in the
topic but there's is no listener cause I think the client stops itself in
the amq.init() instruction and doesn't manage to reach the addListener()
instruction.

So i think it's a sort of connection problem cause if it was a timeout or a
binary message i wouldn't see the message but i would see that the 'Number
of Consumers' increase to 1.

Maybe it's the uri that is wrong? 

Thanks for the help :)

-- 
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-with-Ajax-API-tp3155676p3159336.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message