activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jns <shahj...@yahoo.com>
Subject Re: Store percent usage not decreasing - activemq.xml settings
Date Fri, 22 Oct 2010 22:13:33 GMT

So, I tried using percentUsageMinDelta=5 with storeUsage node. I saw a
visible improvement compared to the previous case when I was not using it.
However, this caused significant bursts in memory usage at random times.
Hence, I decided not to go ahead with this setting. Is there a way to
control store percent usage? It seems to increase at a fair rate with
increase in producers. However, it wouldn't come down even if
producers stopped sending messages. 

As a temporary solution, I plan to increase storeUsage limit from 2 gb to 3
gb. But again , that wouldn't solve this issue. Can anybody provide any
helpful tips on this? 

        <systemUsage>
            <systemUsage sendFailIfNoSpace="true">
                <memoryUsage>
                    <memoryUsage limit="350 mb" percentUsageMinDelta="20" />
                </memoryUsage>
                <storeUsage>
                    <storeUsage limit="3 gb" name="foo"/>
                </storeUsage>
                <tempUsage>
                    <tempUsage limit="500 mb"/>
                </tempUsage>
            </systemUsage>
        </systemUsage> 

-- 
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Store-percent-usage-not-decreasing-activemq-xml-settings-tp3004868p3007941.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message