activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From andrew.mar...@uk.bnpparibas.com
Subject activemq-cpp problems with VS 2005 in Release mode
Date Mon, 05 Jul 2010 15:07:13 GMT
I have built version 3.2.1 of amq-cpp and have a serious problem when 
using release mode. Debug mode is just fine.

I have built apr, apr-iconv, apr-util and expat from source.

I have added the following macros to all builds:

WIN32
_WINDOWS
NOMINMAX
_SECURE_SCL_THROWS=1
_SECURE_SCL=1
_CRT_SECURE_NO_DEPRECATE
_CRT_NONSTDC_NO_DEPRECATE
_MBCS
_VC80_UPGRADE=0x0600

I have built the cpp example that comes with amq-cpp. This works fine in 
release mode.

When my app starts up it blows up with:

invalid map/set<T> argument.

Any idea what this means? It blows up before it even enters any amq-cpp 
code. But the problem only happens when linking with amq-cpp and only in 
release mode.

I am on Windows-XP (SP3) using VS 2005 (SP2).

Regards,

Andrew Marlow

___________________________________________________________
This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended
recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and
delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in
this e-mail is prohibited.

Please refer to http://www.bnpparibas.co.uk/en/information/legal_information.asp?Code=ECAS-845C5H
 for additional disclosures.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message