activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Problem while upgrading from ACTIVEMQ 5.2 to 5.3.2
Date Wed, 21 Jul 2010 08:06:06 GMT
You can also try disabling Camel web console if you don't use it.

Cheers
--
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net



On Wed, Jul 21, 2010 at 10:01 AM, dbrondy <dbrondy@yahoo.fr> wrote:
>
>
> Seems already tracked... And I didn't see Gary your were the assignee :-)
> https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2448
>
> I see the date 23/Jul/10. Is this 5.4 version still foreseen for this date ?
> denis
>
>
> dbrondy wrote:
>>
>> Hi everyone,
>>
>> As we didn't find any solution to our problem described here :
>> -
>> http://old.nabble.com/Strange-behavior-using-failover-and-network-of-broker-td29107245.html
>>
>> we tried to upgrade from ACTIVEMQ 5.2 to 5.3.2.
>>
>> It seems the same configuration does not work at all... To summarize what
>> is completely describes in the previous post, we have 4 BROKER all
>> connected together. Now, on ACTIVEMQ 5.3.2, if a producer sends message
>> though BROKER1, the receiver needs to be connected on that broker to
>> receive the message.
>> I tried a lot of configuration changes by playing with TTL, Duplex,
>> DynamicOnly, using multicast discovery protocol and I can't let it work.
>>
>> Please help... I'm disappointed.
>>
>> denis
>>
>>
>>
>
> --
> View this message in context: http://old.nabble.com/Problem-while-upgrading-from-ACTIVEMQ-5.2-to-5.3.2-tp29212739p29222903.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
View raw message