activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: How to enable HTTPS when SSL is working ?
Date Tue, 15 Jun 2010 07:04:54 GMT
Hi,

can you raise an enhancement request in Jira to add support for https
transport and <sslContext> configuration?

Cheers
--
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Mon, Jun 14, 2010 at 7:06 PM, gsm2a <gsm2a@yahoo.com> wrote:

>
> Hi,
>
> I am trying to set up HTTPS support for the broker. My broker is deployed
> as
> a web app under Tomcat. I added HTTPS  transport connector to activemq.xml.
> My brokers seems to be hanging forever saying "Loading ActiveMQ Broker ..."
> . If I add SSL system properties, it is messing up the tomcat SSL config.
> Is there a way to configure embedded jetty server without using the system
> properties?
>
> On a seperate note, ssl transport connector is working by just adding the
> sslcontext.  http transport connector is also working fine.
>
> You  help is greartly appreciated!
> Thanks,
> Gary
>
>
> munger wrote:
> >
> > Ok it works !!!!!!!!!!!!! :)
> >
> > The problem was very simple : i had to upgrade from
> > activemq-optional-5.2.jar to activemq-optional-5.3.1.jar
> >
> > Shame on me !
> >
> > hope it could help some of you guys!
> >
> >
> >
> >
>
> --
> View this message in context:
> http://old.nabble.com/How-to-enable-HTTPS-when-SSL-is-working---tp28755706p28882169.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message