activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mchaudhari <m.chaudh...@accenture.com>
Subject Re: Getting full head error in GET (REST)
Date Wed, 30 Jun 2010 05:38:04 GMT

First of all thank you very much for replying....

Hi..I have attached error screenshot and code which I am using....

let me know in case you any other details...

Note:- Messages which I am using are string formated xml...

and now i am getting same error in post also....

Thanks
Mahesh Chaudhari


Dejan Bosanac wrote:
> 
> Can you give us a bit more details on how you are using it and what
> particular exception do you see?
> 
> Cheers
> --
> Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
> 
> Open Source Integration - http://fusesource.com/
> ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
> Blog - http://www.nighttale.net
> 
> 
> On Mon, Jun 28, 2010 at 7:14 AM, mchaudhari
> <m.chaudhari@accenture.com>wrote:
> 
>>
>> When I am using post I am able to send message to queue but in GET I am
>> getting "full head" Error.
>> The messages which I am sending and consuming are xml messages.
>>
>> can anyone please help me out with this...
>>
>> Thanks in advance..
>>
>> -Mahesh
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/Getting-full-head-error-in-GET-%28REST%29-tp29008497p29008497.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -----
> Dejan Bosanac
> 
> Open Source Integration - http://fusesource.com/
> ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
> Blog - http://www.nighttale.net
> 
http://old.nabble.com/file/p29031037/error.jpeg 
http://old.nabble.com/file/p29031037/REST%2Bcode%2BI%2Bam%2Busing.txt
REST+code+I+am+using.txt 
-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Getting-full-head-error-in-GET-%28REST%29-tp29008497p29031037.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message