activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sodan <so...@sodan.dk>
Subject Re: activemq-cpp 3.2.0 vs2005-build directory is missing
Date Tue, 22 Jun 2010 21:06:23 GMT

yes, converted to 2010. Compiles with no warnings or anything, but I did
change the V6 part, to be like V5, V4 etc... The 3.1.3 project worked fine.

But look at the 3.2 2008 project. v2, v3,v4,v5 has special settings for the
ccp files, v6 has not ?

Søren



Timothy Bish wrote:
> 
> On Tue, 2010-06-22 at 13:47 -0700, Sodan wrote:
>> it does compile fine now...
>> 
>> but giving strange errors... in the marshall code... something aint
>> right...
>> 
>> the project for 2008 is not working... can someone fix it..?
>> 
>> Søren
>> 
> 
> Are you compiling in VS2008 or converting the project to VS2010.  From
> what I can tell there is an issue with the VS2010 compiler not using the
> fully qualified classname to reference the object, its ignoring
> namespace scoping, which is causing it to throw out some symbols during
> the link stage.  If you building VS2008 it should work fine.
> 
> Regards
> 
> -- 
> Tim Bish
> 
> Open Source Integration: http://fusesource.com
> ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/
> 
> Follow me on Twitter: http://twitter.com/tabish121
> My Blog: http://timbish.blogspot.com/
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/activemq-cpp-3.2.0-vs2005-build-directory-is-missing-tp28946553p28965089.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message