activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: activemq-cpp 3.2.0 vs2005-build directory is missing
Date Tue, 29 Jun 2010 13:40:43 GMT
On Tue, 2010-06-29 at 06:31 -0700, Sodan wrote:
> I have always changed and compiled it as static lib, so no dll.
> 3.1.3 works like a charm, 3.2 goes boom. Same setup.
> 
> dang,
> Søren

A sample app that demonstrates the problem would be helpful.

Regards


> 
> 
> 
> Timothy Bish wrote:
> > 
> > On Tue, 2010-06-29 at 06:10 -0700, Sodan wrote:
> >> btw: we use 5.3.0.4 ActiveMQ.
> >> Maybe we need the newest version 5.3.2 to be compatible... ?
> >> 
> >> Søren
> >> 
> > 
> > There shouldn't be any substantive difference between these versions
> > when it comes to sending and receiving MapMessages.  
> > 
> > Are you ensuring that your application is linking against the AMQCPP DLL
> > using the correct runtime, you must use the Multithreaded Runtime (Debug
> > or Release depending on your build).
> > 
> > Are you setting any specific URI options?
> > 
> > Regards
> > 
> > -- 
> > Tim Bish
> > 
> > Open Source Integration: http://fusesource.com
> > ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/
> > 
> > Follow me on Twitter: http://twitter.com/tabish121
> > My Blog: http://timbish.blogspot.com/
> > 
> > 
> > 
> 

-- 
Tim Bish

Open Source Integration: http://fusesource.com
ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/

Follow me on Twitter: http://twitter.com/tabish121
My Blog: http://timbish.blogspot.com/


Mime
View raw message