activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Subscriber is not receiving message after one receipt
Date Tue, 04 May 2010 08:49:01 GMT
Hi,

Are you acknowledging messages? What prefetch size are you using? Can you
send a simplified code that demonstrates your problem?

Cheers
--
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Fri, Apr 30, 2010 at 7:37 PM, JavaCrunch <nehagiri@gmail.com> wrote:

>
> I have created a topic based publisher and subscriber. The publisher is
> able
> to send all messages to the topic. I have verified this using the activemq
> console. However, the subscriber receives only the first sent message and
> it
> doesnt receive subsequent messages. I saw in the console that the rest of
> the messages are  queued up in the subscriber queue. But only one message
> is
> dequeued. Rest of the messages just wait in the queue and are not dequeued.
>
> I am not closing any connections meanwhile. It is puzzling me why this is
> happening. In the message listener code also, few messages are received and
> rest are not. Please provide some pointers how to debug it and what could
> be
> going rong here.
>
> I am using tcp protocol in openwire layer. Thanks.:confused:
> --
> View this message in context:
> http://old.nabble.com/Subscriber-is-not-receiving-message-after-one-receipt-tp28414801p28414801.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message