activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mvtiru <mvtiruvaiy...@gmail.com>
Subject Help with mutual authentication using ActiveMQ 5.3
Date Tue, 18 May 2010 22:19:04 GMT

Hi,
I am trying to get mutual authentication working with ActiveMQ 5.3 and I am
getting the below security exceptin when I try to bring up the activmq after
trying to use JaasCertificateAuthenticationPlugin.

snippet of ActiveMq.conf

	<plugins>
		    <!--jaasCertificateAuthenticationPlugin/-->
		    <jaasCertificateAuthenticationPlugin configuration="activemq-domain"
/>
	</plugins> 

Exception

 INFO | For help or more information please see: http://activemq.apache.org/
 INFO | Listening for connections at: tcp://T00643344:61616
 INFO | Connector openwire Started
 INFO | Listening for connections at:
ssl://localhost:61617?needClientAuth=true
 INFO | Connector ssl Started
 INFO | Logging to org.slf4j.impl.JCLLoggerAdapter(org.mortbay.log) via
org.mortbay.log.Slf4jLog
 INFO | jetty-6.1.14
 INFO | Started SslSocketConnector@localhost:8443
 INFO | Connector https Started
 INFO | ActiveMQ JMS Message Broker (localhost,
ID:T00643344-3232-1274218221553-0:0) started
 INFO | jetty-6.1.14
 INFO | ActiveMQ WebConsole initialized.
 INFO | Initializing Spring FrameworkServlet 'dispatcher'
 INFO | ActiveMQ Console at http://0.0.0.0:8161/admin
 INFO | Initializing Spring root WebApplicationContext
 INFO | Connector vm://localhost Started
 WARN | Failed to add Connection
java.lang.SecurityException: Unable to authenticate transport without SSL
certificate.
        at
org.apache.activemq.security.JaasCertificateAuthenticationBroker.addConnection(JaasCertificateAuthenticationBroker.java:7
5)
        at
org.apache.activemq.broker.MutableBrokerFilter.addConnection(MutableBrokerFilter.java:89)
        at
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.processAddConnection(TransportConnection.java:676)
        at
org.apache.activemq.command.ConnectionInfo.visit(ConnectionInfo.java:134)
        at
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.service(TransportConnection.java:300)
        at
org.apache.activemq.broker.TransportConnection$1.onCommand(TransportConnection.java:178)
        at
org.apache.activemq.transport.ResponseCorrelator.onCommand(ResponseCorrelator.java:116)
        at
org.apache.activemq.transport.TransportFilter.onCommand(TransportFilter.java:68)
        at
org.apache.activemq.transport.vm.VMTransport.iterate(VMTransport.java:219)
        at
org.apache.activemq.thread.DedicatedTaskRunner.runTask(DedicatedTaskRunner.java:98)
        at
org.apache.activemq.thread.DedicatedTaskRunner$1.run(DedicatedTaskRunner.java:36)


I am  trying to run using the default certificates provided as a part of
ActiveMq installation and have all the SSL environment variables set.

Snippet of the ActiveMq broker configuration showing the certificates


        <sslContext>
	<sslContext
keyStore="file:D:/progress/fuse-message-broker-5.3.1-00-00/conf/broker.ks"
			    keyStorePassword="password"
			   
trustStore="file:D:/progress/fuse-message-broker-5.3.1-00-00/conf/broker.ts"
			    trustStorePassword="password"/>
        </sslContext>


Is there anything else I am missing??

Appreciate your help.

Mohan

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Help-with-mutual-authentication-using-ActiveMQ-5.3-tp28602073p28602073.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message