activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Newbie problem with AJAX
Date Fri, 19 Mar 2010 12:26:12 GMT
Hi,

that should do the trick. What errors are you seeing?

Cheers
--
Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


2010/3/19 Jacek SerafiƄski <jacek.serafinski@gmail.com>

> Hi everyone,
>
> I have a newbie problem with ActiveMQ.
> I'm trying to make a web app which will get messages using AJAX from a
> different machine.
>
> Imagine:
> 2 machines with ActiveMQ onboard.
>
> First runs a test webapp - portfolio data publisher
>
> On the second machine I run app - portfolio (it get messages from portfolio
> data publisher - default from the same machine)
> I would like him to get the messages from the other machine (connect to his
> ActiveMQ) - how can I do that?
>
> The problem should be easy -
> In the file webapps\demo\WEB-INF\web.xml Change from :
> <param-name>org.apache.activemq.brokerURL</param-name>
>        <param-value>vm://localhost</param-value>
> to
> <param-name>org.apache.activemq.brokerURL</param-name>
>        <param-value>vm://other_server_ip</param-value>"
>
> but it does not work or I'm doing it wrong.
>
> Can anyone help with that?
>
> Thanks,
> Jacek
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message