activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bhomass <bhoma...@cox.net>
Subject Re: trouble setting up webconsole on tomcat
Date Sun, 07 Feb 2010 18:47:28 GMT

Thanks for the reply.

actually, I already got past that step, and realized about not using jndi.

the step I am on now is jmx is refused connection.

my situation is similar to many I found on the web. jconsole connects ok (by
pid), jmx client does not. first it indicates lack of rmi server, after
starting rmi registry manually, it says NameNotFoundException: jmxrmi.

as I try it now, I am not able to start the rmi registry either by 
start rmiregistry or programmatically

LocateRegistry.createRegistry(1099).

I get a Address already in use:

I am getting that ServiceUnavailableException again!



Dejan Bosanac wrote:
> 
> Hi,
> 
> you don't need to use JNDI to set up the console. You can just use system
> properties, like explained here
> 
> http://activemq.apache.org/web-console.html#WebConsole-ExampleconfigurationusingTomcat
> 
> Cheers
> --
> Dejan Bosanac - http://twitter.com/dejanb
> 
> Open Source Integration - http://fusesource.com/
> ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
> Blog - http://www.nighttale.net
> 
> 
> On Sat, Feb 6, 2010 at 9:18 PM, bhomass <bhomass1@cox.net> wrote:
> 
>>
>> I am using a standalone broker which runs fine off the bin distribution
>> (on
>> windows).
>>
>> I followed the instructions on
>> http://activemq.apache.org/web-console.html
>> .
>> the only part I don't know what to do with are the lines
>>
>> # java:comp/env/jms/connectionFactory: JMS-ConnectionFactory (Type
>> javax.jms.ConnectionFactory)
>> # java:comp/env/jmx/url: URL of the brokers JMX (Type java.lang.String)
>>
>> under Configuring jdni. where do I make use of these jndi resource names?
>> in
>> one of the xml config files or what?
>>
>> I expanded the war file and created an eclipse project out of it. the
>> activemq-all.jar is in the lib folder. and added in the system property
>> settings.
>>
>> when I start the server, I get a
>> nullpointerexception from
>> org.aspectj.weaver.ResolvedType.lookupResolvedMember
>>
>> and when I pull up the webpage I get
>>
>> Error reading 'brokerName' on type
>> org.apache.activemq.web.RemoteJMXBrokerFacade
>>
>>
>> anyone recognizes these errors?
>> --
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/trouble-setting-up-webconsole-on-tomcat-tp27482949p27482949.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -----
> Dejan Bosanac
> 
> Open Source Integration - http://fusesource.com/
> ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
> Blog - http://www.nighttale.net
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/trouble-setting-up-webconsole-on-tomcat-tp27482949p27491231.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message