activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tammer Salem <tammer.sa...@googlemail.com>
Subject Re: NMS Stomp Transport Connection Error
Date Mon, 25 Jan 2010 15:22:24 GMT
will do

2010/1/25 Timothy Bish <tabish121@gmail.com>

> On Mon, 2010-01-25 at 15:05 +0000, Tammer Salem wrote:
> > Thanks! I'm able to get a connection now.
> >
>
> Great, glad its working for you.  Make sure you report back on any other
> issues you find with the NMS Stomp client we want to first release to be
> a good one.
>
> Regards
> Tim.
>
>
> > (sorry for the noob question - it's not that clear in the documentation)
> >
> > 2010/1/25 Timothy Bish <tabish121@gmail.com>
> >
> > > On Mon, 2010-01-25 at 14:32 +0000, Tammer Salem wrote:
> > > > Yep - I'm pretty sure the broker is running. The only thing I'm not
> too
> > > sure
> > > > of is the connector is defined as:
> > > >
> > > > <transportConnector name="stomp"
> > > uri="stomp://localhost:61613?trace=true"/>
> > > >
> > > > but my URL I'm connecting with is:
> > > >
> > > > String connecturi = "stomp:tcp://10.243.169.4:61613";
> > > >
> > > > I'm still a bit of a noob with the connection URLs and I'm not sure
> if
> > > this
> > > > is correct or not. Certainly when I'm stepping through debug, all the
> > > > parsing seems correct.
> > >
> > > the localhost in the config for the stomp transpotConnector binds to
> > > loopback so you probably want to change that to 0.0.0.0:61613 then it
> > > should work.
> > >
> > > Regards
> > > Tim.
> > >
> > > >
> > > > 2010/1/25 Timothy Bish <tabish121@gmail.com>
> > > >
> > > > > On Mon, 2010-01-25 at 13:59 +0000, Tammer Salem wrote:
> > > > > > Hello All,
> > > > > > I'm trying to connect to activemq on my local machine using
a
> .netcf
> > > > > > stomp client on a pocket pc 2005 emulator. I'm sure connectivity
> is
> > > > > working
> > > > > > fine (I can get to the demo page from the emulator). The problem
> is
> > > when
> > > > > I
> > > > > > try to call:
> > > > > >
> > > > > > IConnection connection = factory.CreateConnection();
> > > > > >
> > > > > > This eventually ends in a TcpTransportFactory exception. When
> I've
> > > traced
> > > > > > it, I've seen that it errors in the ConnectSocket() method when
> > > trying to
> > > > > > create a new Socket.
> > > > > >
> > > > > > My Debug output also shows:
> > > > > > A first chance exception of type
> 'System.Net.Sockets.SocketException'
> > > > > > occurred in System.dll
> > > > > > A first chance exception of type
> 'System.Net.Sockets.SocketException'
> > > > > > occurred in Apache.NMS.Stomp.dll
> > > > > > A first chance exception of type
> 'Apache.NMS.NMSConnectionException'
> > > > > > occurred in Apache.NMS.Stomp.dll
> > > > > > A first chance exception of type 'System.NullReferenceException'
> > > occurred
> > > > > in
> > > > > > Apache.NMS.Stomp.dll
> > > > > > A first chance exception of type
> 'Apache.NMS.NMSConnectionException'
> > > > > > occurred in Apache.NMS.Stomp.dll
> > > > > >
> > > > > > Does anyone have any idea why I would be getting this? (I have
> > > replicated
> > > > > > the problem on a completely different machine so I'm relatively
> > > certain
> > > > > that
> > > > > > the problem is not connectivity from the emulator).
> > > > > >
> > > > > > regards,
> > > > > > Tammer
> > > > >
> > > > > Have you looked at the message that's provided form the exception
> that
> > > > > gets thrown?  Are you sure there's a broker active and configured
> with
> > > a
> > > > > stomp transport at the location your URI if pointing to?
> > > > >
> > > > > Regards
> > > > > Tim.
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > > > --
> > > > > Tim Bish
> > > > > http://fusesource.com
> > > > > http://timbish.blogspot.com/
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > >
> > >
> > >
>
> --
> Tim Bish
> http://fusesource.com
> http://timbish.blogspot.com/
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message