activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tammer Salem <tammer.sa...@googlemail.com>
Subject Re: NMS Stomp Transport Connection Error
Date Mon, 25 Jan 2010 14:32:32 GMT
Yep - I'm pretty sure the broker is running. The only thing I'm not too sure
of is the connector is defined as:

<transportConnector name="stomp" uri="stomp://localhost:61613?trace=true"/>

but my URL I'm connecting with is:

String connecturi = "stomp:tcp://10.243.169.4:61613";

I'm still a bit of a noob with the connection URLs and I'm not sure if this
is correct or not. Certainly when I'm stepping through debug, all the
parsing seems correct.

2010/1/25 Timothy Bish <tabish121@gmail.com>

> On Mon, 2010-01-25 at 13:59 +0000, Tammer Salem wrote:
> > Hello All,
> > I'm trying to connect to activemq on my local machine using a .netcf
> > stomp client on a pocket pc 2005 emulator. I'm sure connectivity is
> working
> > fine (I can get to the demo page from the emulator). The problem is when
> I
> > try to call:
> >
> > IConnection connection = factory.CreateConnection();
> >
> > This eventually ends in a TcpTransportFactory exception. When I've traced
> > it, I've seen that it errors in the ConnectSocket() method when trying to
> > create a new Socket.
> >
> > My Debug output also shows:
> > A first chance exception of type 'System.Net.Sockets.SocketException'
> > occurred in System.dll
> > A first chance exception of type 'System.Net.Sockets.SocketException'
> > occurred in Apache.NMS.Stomp.dll
> > A first chance exception of type 'Apache.NMS.NMSConnectionException'
> > occurred in Apache.NMS.Stomp.dll
> > A first chance exception of type 'System.NullReferenceException' occurred
> in
> > Apache.NMS.Stomp.dll
> > A first chance exception of type 'Apache.NMS.NMSConnectionException'
> > occurred in Apache.NMS.Stomp.dll
> >
> > Does anyone have any idea why I would be getting this? (I have replicated
> > the problem on a completely different machine so I'm relatively certain
> that
> > the problem is not connectivity from the emulator).
> >
> > regards,
> > Tammer
>
> Have you looked at the message that's provided form the exception that
> gets thrown?  Are you sure there's a broker active and configured with a
> stomp transport at the location your URI if pointing to?
>
> Regards
> Tim.
>
>
>
> --
> Tim Bish
> http://fusesource.com
> http://timbish.blogspot.com/
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message