activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From oskareto <oskar...@hotmail.com>
Subject Re: BadImageFormatException with Apache.NMS.ActiveMQ‏
Date Thu, 21 Jan 2010 16:17:39 GMT

I have upload my code files.

I have to connect to a topic that is already working, this is the reason for
trying with the topics and not with a queue.

Thanks!!



Timothy Bish wrote:
> 
> On Thu, 2010-01-21 at 03:25 -0800, oskareto wrote:
>> Yes, my code makes: connection.Start(); . The code i have deployed is
>> http://remark.wordpress.com/articles/publish-subscribe-with-activemq-and-nms/
>> . This is giving me a headache!!!
>> 
> 
> Any chance you can post your own version of the code?  
> Have you tried creating producer and consumer instances that use a
> Queue?
> 
> Regards
> Tim.
> 
>> 
>> Timothy Bish wrote:
>> > 
>> > On Thu, 2010-01-21 at 02:57 -0800, oskareto wrote:
>> >> I don't know very well what's happend. The BadImageFormatException is
>> >> thrown
>> >> when I execute  the application debugging from Visual Studio. If I
>> >> execute
>> >> it from the .exe of the bin folder, it works perfectly. But there's
>> >> another
>> >> problem: with the same code I said you (producer and subscriber in the
>> >> same
>> >> form), the producer works perfectly (I can see in the ActiveMQ web
>> panel
>> >> that the message is sent), but I don't receive anything. I tried with
>> >> durable and non-durable consumer, but it has no effect: I DON'T
>> RECEIVE
>> >> ANYTHING!! Can you help me please?
>> > 
>> > I'd recommend checking you consumer's connection object to ensure you
>> > called start on it, that's the most common cause of not receiving any
>> > messages from a consumer.
>> > 
>> > The BadImageFormatException is likely the result of having the wrong
>> > versions of the Apache.NMS and Apache.NMS.ActiveMQ dlls in you path.
>> > 
>> > regards
>> > Tim.
>> > 
>> >> 
>> >> Thanks a lot.
>> >> 
>> >> 
>> >> Timothy Bish wrote:
>> >> > 
>> >> > On Thu, 2010-01-14 at 07:48 -0800, oskareto wrote:
>> >> >> 
>> >> >> 
>> >> >> Timothy Bish wrote:
>> >> >> > 
>> >> >> > On Thu, 2010-01-14 at 04:28 -0800, oskareto wrote:
>> >> >> >> Hello! First, sorry for my English.
>> >> >> >>  
>> >> >> >> I'm deploying this example application
>> >> >> >>
>> >> >>
>> >>
>> http://remark.wordpress.com/articles/publish-subscribe-with-activemq-and-nms/
>> >> >> >> . When I've created all the project and i've downloaded
the
>> >> requiered
>> >> >> >> dll's
>> >> >> >> (Apache.NMS 1.2.0 and Apache.NMS.ActiveMQ), and I execute
the
>> >> >> >> application,
>> >> >> >> the VS2008 throws an exception: "No se puede cargar el
archivo o
>> >> >> >> ensamblado
>> >> >> >> 'Apache.NMS.ActiveMQ, Version=1.2.0.1823, Culture=neutral,
>> >> >> >> PublicKeyToken=82756feee3957618' ni una de sus dependencias.
Se
>> >> >> esperaba
>> >> >> >> que
>> >> >> >> el módulo tuviera un manifiesto de ensamblado.". I don`t
know
>> >> what's
>> >> >> >> happends. I've seen that if I comment the code of creatting
a
>> >> >> conection,
>> >> >> >> the
>> >> >> >> problem dissapears, but obviously the application don't
works. 
>> >> >> >>  
>> >> >> >> Can any one help me please? I don't know if the problem
is in
>> >> config
>> >> >> file
>> >> >> >> or
>> >> >> >> where (I've read that in version 1.2.0 the config files
are not
>> >> >> >> necessary).
>> >> >> >>  
>> >> >> >> Thank you very much!
>> >> >> > 
>> >> >> > I would ensure that you have the correct versions of the DLL
>> files,
>> >> the
>> >> >> > latest Release candidates are here:
>> >> >> > http://people.apache.org/~tabish/nms-1.2.0-RC2/
>> >> >> > 
>> >> >> > You don't need configuration files, just place both DLL files
in
>> the
>> >> >> > same location and add references to them to you project.
>> >> >> > 
>> >> >> > Regards
>> >> >> > Tim.
>> >> >> > 
>> >> >> > -- 
>> >> >> > Tim Bish
>> >> >> > http://fusesource.com
>> >> >> > http://timbish.blogspot.com/
>> >> >> > 
>> >> >> > 
>> >> >> 
>> >> >> Thanks Tim.
>> >> >> 
>> >> >> The two DLL I've downloaded are of this page (version 1.2.0.1823)
>> with
>> >> >> the
>> >> >> .NET Framework 3.5. I'm sure too that the DLLs are the correct
for
>> >> this
>> >> >> framework version. I don't know where is the problem....
>> >> >> 
>> >> > 
>> >> > This error is due to the various builds that are out there right now
>> >> and
>> >> > the version referenced in the NMS.ActiveMQ DLL doesn't match the
>> >> version
>> >> > of the Apache.NMS.Dll you are using.  You can use an app-config file
>> to
>> >> > redirect things or just download the release version of Apache.NMS
>> from
>> >> > the NMS website and then get the latest release candidate of
>> >> > Apache.NMS.ActiveMQ here:
>> >> > 
>> >> > http://people.apache.org/~tabish/nms.activemq-1.2.0/
>> >> > 
>> >> > Regards
>> >> > Tim.
>> >> > 
>> >> > 
>> >> > 
>> >> > 
>> >> 
>> > 
>> > -- 
>> > Tim Bish
>> > http://fusesource.com
>> > http://timbish.blogspot.com/
>> > 
>> > 
>> > 
>> > 
>> > 
>> 
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/BadImageFormatException-with-Apache.NMS.ActiveMQ%E2%80%8F-tp27160515p27256296.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>> 
> 
> -- 
> Tim Bish
> http://fusesource.com
> http://timbish.blogspot.com/
> 
> 
> 
> 
> 
http://old.nabble.com/file/p27260350/TopicConnection.cs TopicConnection.cs 
http://old.nabble.com/file/p27260350/TopicConnectionFactory.cs
TopicConnectionFactory.cs 
http://old.nabble.com/file/p27260350/TopicPublisher.cs TopicPublisher.cs 
http://old.nabble.com/file/p27260350/TopicSubscriber.cs TopicSubscriber.cs 
http://old.nabble.com/file/p27260350/MensajeriaPanelControl.cs
MensajeriaPanelControl.cs 
-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/BadImageFormatException-with-Apache.NMS.ActiveMQ%E2%80%8F-tp27160515p27260350.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message