activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From lernit2007 <erpolat.er...@googlemail.com>
Subject Re: Queue
Date Wed, 20 Jan 2010 14:14:50 GMT

I check it. But there is not active consumers although I register one. I
don't understand what can be the problem. If I start the main function then
I get 5 of 10 Messages and by the next start of the main I get the another
five.





rajdavies wrote:
> 
> use the web console - see http://activemq.apache.org/web-console.html
> 
> On 20 Jan 2010, at 13:14, lernit2007 wrote:
> 
>>
>> And how I check it?
>>
>> rajdavies wrote:
>>>
>>> I'd check to make sure you don't have more than one consumer running
>>> On 20 Jan 2010, at 12:47, lernit2007 wrote:
>>>
>>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>> i send 10 messages to queue. But only 5 of 10 Messeges I get in
>>>> onMessage-Function. What can be the reason that I don't get all the
>>>> messages?
>>>>
>>>> Thanks im behaviour
>>>> -- 
>>>> View this message in context:
>>>> http://old.nabble.com/Queue-tp27241161p27241161.html
>>>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>>>
>>>
>>> Rob Davies
>>> http://twitter.com/rajdavies
>>> I work here: http://fusesource.com
>>> My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
>>> I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/Queue-tp27241161p27241509.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
> 
> Rob Davies
> http://twitter.com/rajdavies
> I work here: http://fusesource.com
> My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
> I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Queue-tp27241161p27242385.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message