activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From quinn <quinn...@gmail.com>
Subject Re: Could not connect to broker URL: tcp remote connection failure
Date Mon, 18 Jan 2010 03:26:53 GMT

I spoke too soon.

While this solution did allow my client to connect from a remote client
without exceptions thrown, when I try to push data through, nothing happens.
Yet, when I run the server and the client on the same machine, the data
flows.

Any further ideas?

Thanks in advance.



quinn wrote:
> 
> That fixed the problem.
> Thanks very much!
> How would I have figured that out? I don't recall seeing 0.0.0.0 in any of
> the examples. 
> 
> Cheers.
> 
> TQ 
> 
> 
> rajdavies wrote:
>> 
>> instead of defining tcp://localhost:port  in your broker config - try  
>> tcp://0.0.0.0:port
>> On 15 Jan 2010, at 22:43, quinn wrote:
>> 
>>>
>>> I am using ActiveMQ 5.3 and JDK 1.6.
>>>
>>> I have a XP box and an Ubuntu box. On either machine I can start an  
>>> embedded
>>> broker and the vm and tcp transports work well on one machine. When  
>>> I try to
>>> access the tcp transport from a remote machine I am unable to connect.
>>>
>>> The stack trace is attached.
>>> http://old.nabble.com/file/p27184667/stackTrace.txt stackTrace.txt
>>>
>>> The broker is create with the following code:
>>>                System.setProperty("activemq.base",
>>> System.getProperty("user.dir"));
>>> 		BrokerService broker = BrokerFactory.createBroker(new
>>> URI("xbean:mdBroker.xml"));
>>> 		broker.start();
>>> The mdBroker.xml file is also attached.
>>> http://old.nabble.com/file/p27184667/mdBroker.xml mdBroker.xml
>>>
>>> The subscriber is configured with the following URI
>>>                "tcp://192.168.1.5:6000"
>>> I can provide the code for the client, but it seems unnecessary  
>>> since it
>>> does work within the same machine.
>>>
>>> I have spent a few days trying to resolve this problem and gone  
>>> through the
>>> reference manual and looked through the MEAD ActiveMQ in Action  
>>> without
>>> finding a solution.
>>>
>>> I am sure the process is up and running from running netstat -ln.
>>> http://old.nabble.com/file/p27184667/netstat.txt netstat.txt
>>>
>>> I also know that a connection is possible because I have written a  
>>> simple
>>> echo server and echo client that can connect without issue. I can  
>>> provide
>>> the code if desired.
>>>
>>> I do not know what I am missing here. I have tried to create the  
>>> broker with
>>> the Spring configuration and problematically with the same result. Any
>>> insight would be greatly appreciated.
>>>
>>> Thanks in advance.
>>>
>>> TQ
>>>
>>>
>>>
>>> -- 
>>> View this message in context:
>>> http://old.nabble.com/Could-not-connect-to-broker-URL%3A-tcp-remote-connection-failure-tp27184667p27184667.html
>>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>>
>> 
>> Rob Davies
>> http://twitter.com/rajdavies
>> I work here: http://fusesource.com
>> My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
>> I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Could-not-connect-to-broker-URL%3A-tcp-remote-connection-failure-tp27184667p27205780.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message