activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: BadImageFormatException with Apache.NMS.ActiveMQ‏
Date Thu, 21 Jan 2010 16:10:34 GMT
On Thu, 2010-01-21 at 03:25 -0800, oskareto wrote:
> Yes, my code makes: connection.Start(); . The code i have deployed is
> http://remark.wordpress.com/articles/publish-subscribe-with-activemq-and-nms/
> . This is giving me a headache!!!
> 

Any chance you can post your own version of the code?  
Have you tried creating producer and consumer instances that use a
Queue?

Regards
Tim.

> 
> Timothy Bish wrote:
> > 
> > On Thu, 2010-01-21 at 02:57 -0800, oskareto wrote:
> >> I don't know very well what's happend. The BadImageFormatException is
> >> thrown
> >> when I execute  the application debugging from Visual Studio. If I
> >> execute
> >> it from the .exe of the bin folder, it works perfectly. But there's
> >> another
> >> problem: with the same code I said you (producer and subscriber in the
> >> same
> >> form), the producer works perfectly (I can see in the ActiveMQ web panel
> >> that the message is sent), but I don't receive anything. I tried with
> >> durable and non-durable consumer, but it has no effect: I DON'T RECEIVE
> >> ANYTHING!! Can you help me please?
> > 
> > I'd recommend checking you consumer's connection object to ensure you
> > called start on it, that's the most common cause of not receiving any
> > messages from a consumer.
> > 
> > The BadImageFormatException is likely the result of having the wrong
> > versions of the Apache.NMS and Apache.NMS.ActiveMQ dlls in you path.
> > 
> > regards
> > Tim.
> > 
> >> 
> >> Thanks a lot.
> >> 
> >> 
> >> Timothy Bish wrote:
> >> > 
> >> > On Thu, 2010-01-14 at 07:48 -0800, oskareto wrote:
> >> >> 
> >> >> 
> >> >> Timothy Bish wrote:
> >> >> > 
> >> >> > On Thu, 2010-01-14 at 04:28 -0800, oskareto wrote:
> >> >> >> Hello! First, sorry for my English.
> >> >> >>  
> >> >> >> I'm deploying this example application
> >> >> >>
> >> >>
> >> http://remark.wordpress.com/articles/publish-subscribe-with-activemq-and-nms/
> >> >> >> . When I've created all the project and i've downloaded the
> >> requiered
> >> >> >> dll's
> >> >> >> (Apache.NMS 1.2.0 and Apache.NMS.ActiveMQ), and I execute
the
> >> >> >> application,
> >> >> >> the VS2008 throws an exception: "No se puede cargar el archivo
o
> >> >> >> ensamblado
> >> >> >> 'Apache.NMS.ActiveMQ, Version=1.2.0.1823, Culture=neutral,
> >> >> >> PublicKeyToken=82756feee3957618' ni una de sus dependencias.
Se
> >> >> esperaba
> >> >> >> que
> >> >> >> el módulo tuviera un manifiesto de ensamblado.". I don`t
know
> >> what's
> >> >> >> happends. I've seen that if I comment the code of creatting
a
> >> >> conection,
> >> >> >> the
> >> >> >> problem dissapears, but obviously the application don't works.

> >> >> >>  
> >> >> >> Can any one help me please? I don't know if the problem is
in
> >> config
> >> >> file
> >> >> >> or
> >> >> >> where (I've read that in version 1.2.0 the config files are
not
> >> >> >> necessary).
> >> >> >>  
> >> >> >> Thank you very much!
> >> >> > 
> >> >> > I would ensure that you have the correct versions of the DLL files,
> >> the
> >> >> > latest Release candidates are here:
> >> >> > http://people.apache.org/~tabish/nms-1.2.0-RC2/
> >> >> > 
> >> >> > You don't need configuration files, just place both DLL files
in the
> >> >> > same location and add references to them to you project.
> >> >> > 
> >> >> > Regards
> >> >> > Tim.
> >> >> > 
> >> >> > -- 
> >> >> > Tim Bish
> >> >> > http://fusesource.com
> >> >> > http://timbish.blogspot.com/
> >> >> > 
> >> >> > 
> >> >> 
> >> >> Thanks Tim.
> >> >> 
> >> >> The two DLL I've downloaded are of this page (version 1.2.0.1823) with
> >> >> the
> >> >> .NET Framework 3.5. I'm sure too that the DLLs are the correct for
> >> this
> >> >> framework version. I don't know where is the problem....
> >> >> 
> >> > 
> >> > This error is due to the various builds that are out there right now
> >> and
> >> > the version referenced in the NMS.ActiveMQ DLL doesn't match the
> >> version
> >> > of the Apache.NMS.Dll you are using.  You can use an app-config file to
> >> > redirect things or just download the release version of Apache.NMS from
> >> > the NMS website and then get the latest release candidate of
> >> > Apache.NMS.ActiveMQ here:
> >> > 
> >> > http://people.apache.org/~tabish/nms.activemq-1.2.0/
> >> > 
> >> > Regards
> >> > Tim.
> >> > 
> >> > 
> >> > 
> >> > 
> >> 
> > 
> > -- 
> > Tim Bish
> > http://fusesource.com
> > http://timbish.blogspot.com/
> > 
> > 
> > 
> > 
> > 
> 
> -- 
> View this message in context: http://old.nabble.com/BadImageFormatException-with-Apache.NMS.ActiveMQ%E2%80%8F-tp27160515p27256296.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
> 

-- 
Tim Bish
http://fusesource.com
http://timbish.blogspot.com/




Mime
View raw message