activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jwotman <jwot...@hotmail.com>
Subject Re: hasFrameToRead always returns false after first message
Date Thu, 12 Nov 2009 16:11:40 GMT

Hi Dejan:

Thanks for the correction.  However, I'm getting the same result.  I created
/queue/testqueue and added two messages via the admin console on activemq. 
I used the following as per your post:


while ($message = $con->readFrame()) {
                        print_r($message);
     } 

the result was:

Stomp_Frame Object
(
    [command] => MESSAGE
    [headers] => Array
        (
            [destination] => /queue/testqueue
            [type] => 
            [timestamp] => 1258041116266
            [priority] => 0
            [expires] => 0
            [correlation-id] => 
            [message-id] => ID:yoda-40043-1257305459928-2:5:1:1:2
        )

    [body] => test
)

(Only one message came through).  I'm wondering if there's something about
the server side Stomp Implementation that I need to configure.  Again, I'm
using ActiveMQ 5.3



Hi,

you don't need to use hasFrameToRead() explicitly, it is used from
readFrame().

So you can do something like,

while ($msg = $con->readFrame()) {

  // do you stuff

}

BTW. Be sure to check PHP Stomp Client 1.0.0 released here
http://stomp.fusesource.org/documentation/php/index.html


-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/hasFrameToRead-always-returns-false-after-first-message-tp26308746p26321438.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message