activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthew Hixson <hix...@poindextrose.org>
Subject Re: running ActiveMQ tests slow?
Date Thu, 05 Nov 2009 19:50:58 GMT
Thanks for the reply, Rob.  Do these numbers look normal?  Took my  
machine over 2 hours to run.
   -M@

[INFO] Reactor Summary:
[INFO]  
------------------------------------------------------------------------
[INFO] ActiveMQ .............................................. SUCCESS  
[4.756s]
[INFO] ActiveMQ :: KahaDB .................................... SUCCESS  
[23.783s]
[INFO] ActiveMQ :: JAAS ...................................... SUCCESS  
[6.903s]
[INFO] Openwire Generator .................................... SUCCESS  
[1.157s]
[INFO] ActiveMQ :: jmdns 1.0 ................................. SUCCESS  
[0.382s]
[INFO] ActiveMQ :: Core ...................................... SUCCESS  
[1:52:39.100s]
[INFO] ActiveMQ :: RA ........................................ SUCCESS  
[49.593s]
[INFO] ActiveMQ :: Pool ...................................... SUCCESS  
[38.206s]
[INFO] ActiveMQ :: Camel ..................................... SUCCESS  
[1:01.462s]
[INFO] ActiveMQ :: Console ................................... SUCCESS  
[1.213s]
[INFO] ActiveMQ :: Optional .................................. SUCCESS  
[11:20.735s]
[INFO] ActiveMQ :: Jar Bundle ................................ SUCCESS  
[2.746s]
[INFO] ActiveMQ :: File Server ............................... SUCCESS  
[2.175s]
[INFO] ActiveMQ :: RAR ....................................... SUCCESS  
[1.421s]
[INFO] ActiveMQ :: Run Jar ................................... SUCCESS  
[0.155s]
[INFO] ActiveMQ Tooling ...................................... SUCCESS  
[0.048s]
[INFO] ActiveMQ :: Memory Usage Test Plugin .................. SUCCESS  
[1.435s]
[INFO] ActiveMQ :: Performance Test Plugin ................... SUCCESS  
[1.574s]
[INFO] ActiveMQ :: StartUp Plugin ............................ SUCCESS  
[0.374s]
[INFO] ActiveMQ :: Web ....................................... SUCCESS  
[4.672s]
[INFO] ActiveMQ :: Web Demo .................................. SUCCESS  
[5.978s]
[INFO] ActiveMQ :: XMPP ...................................... SUCCESS  
[6.964s]
[INFO] ActiveMQ :: Web Console ............................... SUCCESS  
[7.043s]
[INFO] ActiveMQ :: Assembly .................................. SUCCESS  
[1:28.474s]
[INFO]  
------------------------------------------------------------------------
[INFO]  
------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD SUCCESSFUL
[INFO]  
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 129 minutes 11 seconds
[INFO] Finished at: Wed Nov 04 13:03:01 PST 2009
[INFO] Final Memory: 75M/165M



On Nov 5, 2009, at 12:13 AM, Rob Davies wrote:

>
> On 4 Nov 2009, at 20:01, Matthew Hixson wrote:
>
>> I'm building with
>>
>> mvn clean install
>>
>> and its going through the tests.  I'm not sure why this is being so  
>> slow.  This is running on a dual quad core Mac Pro and all 8 of its  
>> cores are nearly idle and I hear very little disk activity.  Is  
>> that normal?  And if so, what exactly are these tests waiting on?
>> Thanks,
>>  -M@
>
>
> I have a similar setup - it can take between 60-90 minutes -  
> depending on what else I'm  doing. There are a lot of tests where  
> receivers get messages, sleep and then try get more messages. This  
> is to test for duplicates etc.
>
> cheers,
>
> Rob
>
> Rob Davies
> http://twitter.com/rajdavies
> I work here: http://fusesource.com
> My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
> I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/
>
>
>
>
>


Mime
View raw message