activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From forda <daniel.forb...@bredband.net>
Subject Re: Getting Error while trying to achieve the Master/Slave config
Date Tue, 20 Oct 2009 06:20:00 GMT

I forgot to provide the logs.

Host1
http://www.nabble.com/file/p25970251/activemq.txt activemq.txt 
http://www.nabble.com/file/p25970251/wrapper.txt wrapper.txt 

Host2
http://www.nabble.com/file/p25970251/activemq.txt activemq.txt 
http://www.nabble.com/file/p25970251/wrapper.log wrapper.log 


Daniel


forda wrote:
> 
> Hello !
> 
> Currently i am working for a customer to setup a ActiveMQ production alike
> environment,
> designed for failover on the client or the server. Our first approach is
> to use failover on
> the client and using a shared database building a Master/Slave scenario
> having a database
> cluster. It works in way that is described and in another not, getting
> errors. I have carefully
> consulted various documentation on the internet, fusesource and the
> ActiveMQ in action book.
> These documentation are good, but sometimes a link is missing. 
> 
> In this case i tested out the
> Master/Slave approach first with static discovery and the failover
> property set to true. In 5.20
> version of ActiveMQ the log says the failover property does not exist
> error in BeanCreation for
> DiscoveryNetworkConnector, had a look in the reference for Java and XML
> and couldn'nt so i 
> skipped it. Though it seem to work while the first broker gets the lock
> and act as a master and
> the slaves waiting for acquire the lock. Then one of the brokers shutdown
> one of the slaves took over.
> 
> But when i looked in the logfiles i found som Error logs: connection
> refused to unknown. It doesent
> seem to be normal. Or ? I will attach the logs with this thread.
> 
> Second i tried to use the multicast discovery isntead of using default i
> wanted to define
> another name for the group, but unknown host exception. How do i manage to
> define another
> name than default to delimit the acess to group on the network? With
> default it's work.
> 
> Am i missing something here to get the whole thing working. I am gratful
> for all advices.
> Thanks in advance.
> 
> Regards,
> 
> Daniel
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Getting-Error-while-trying-to-achieve-the-Master-Slave-config-tp25960809p25970251.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message