activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Nicholson <robert.nichol...@gmail.com>
Subject Re: Messages left on the queue when using a transacted session.
Date Tue, 15 Sep 2009 13:41:40 GMT
I just tried my app with the 5.3 SNAPSHOT and when I run it I see my  
process is consuming messages but every single one of them is always  
left on the queue. This even when my JMS Session is AUTO_ACKNOWLEDGE

On Sep 15, 2009, at 2:40 AM, Rob Davies wrote:

>
> On 15 Sep 2009, at 07:33, Robert Nicholson wrote:
>
>> On each occasion when I notice messages are no longer being  
>> delivered. If I restart my app after restarting the broker the  
>> messages begin to deliver.
>>
>> On Sep 15, 2009, at 12:56 AM, Rob Davies wrote:
>>
>>>
>>> On 15 Sep 2009, at 06:42, Robert Nicholson wrote:
>>>
>>>> So, I have a pretty standard JMS message listener but when using  
>>>> ActiveMQ it often just doesn't receive any messages even when  
>>>> there are messages on the queue. The Session is a transacted one  
>>>> with AUTO_ACKNOWLEDGE but for some reason the messages are never  
>>>> taken off the queue.
>>>>
>>>> I believe AUTO_ACKNOWLEDGE is ignored and eventually it says  
>>>> SESSION_TRANSACTED but what I don't understand is upon committing  
>>>> the session the messages are still on the queue.
>>>>
>>>> Why is that?
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> Er - not sure - can you share your code  - or provide a test case ?
>>>
>>> cheers,
>>>
>>> Rob
>>>
>>> Rob Davies
>>> http://twitter.com/rajdavies
>>> I work here: http://fusesource.com
>>> My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
>>> I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>
>
> Have you tried the 5.3-SNAPSHOT ?
>
> thanks,
>
> Rob
>
> Rob Davies
> http://twitter.com/rajdavies
> I work here: http://fusesource.com
> My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
> I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/
>
>
>
>
>


Mime
View raw message