activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bruce Snyder <bruce.sny...@gmail.com>
Subject Re: New setup and lots of Errors
Date Wed, 19 Aug 2009 03:56:37 GMT
On Tue, Aug 18, 2009 at 9:52 PM, vezee<arun.addepalli@yahoo.com> wrote:
>
> hello,
>
> we have installed and running the AMQ with the default xml, for the first
> time and were getting the following errors. any idea whats going on? Also,
> the default web console is not working, giving 503 error.
> ------------------------------------------
> ........
> INFO  log                            - jetty-6.1.9
> INFO  WebConsoleStarter              - ActiveMQ WebConsole initialized.
> WARN  log                            - EXCEPTION
> java.lang.ClassNotFoundException:
> org.apache.activemq.web.filter.ApplicationContextFilter
> ---------------------------------------------------------------------------------
> WARN  log                            - failed spring
> javax.servlet.UnavailableException:
> org.apache.activemq.web.filter.ApplicationContextFilter
> ---------------------------------------------------------------------------------
> WARN  log                            - Failed startup of context
> org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext@1bef5e8{/admin,file:/usr/local/AMQ5/webapps/admin/}
> javax.servlet.UnavailableException:
> org.apache.activemq.web.filter.ApplicationContextFilter
> ---------------------------------------------------------------------------------
> INFO  log                            - ActiveMQ Web Demos at
> http://0.0.0.0:8161/demo
> WARN  log                            - EXCEPTION
> java.lang.ClassNotFoundException:
> org.apache.activemq.util.FilenameGuardFilter
> ---------------------------------------------------------------------------------
> WARN  log                            - failed FilenameGuardFilter
> javax.servlet.UnavailableException:
> org.apache.activemq.util.FilenameGuardFilter
> ---------------------------------------------------------------------------------
> WARN  log                            - Failed startup of context
>
> org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext@1d6e3d2{/fileserver,file:/usr/local/AMQ5/webapps/fileserver/}
> javax.servlet.UnavailableException:
> org.apache.activemq.util.FilenameGuardFilter
> ---------------------------------------------------------------------------------
>
> Any clues?

Yeah, it looks like you're missing some jars on the classpath. Are you
using the ActiveMQ startup script in the bin directory to start it up?
That script sets up the classpath for you.

Bruce
-- 
perl -e 'print unpack("u30","D0G)U8V4\@4VYY9&5R\"F)R=6-E+G-N>61E<D\!G;6%I;\"YC;VT*"
);'

ActiveMQ in Action: http://bit.ly/2je6cQ
Blog: http://bruceblog.org/
Twitter: http://twitter.com/brucesnyder

Mime
View raw message