activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Davies <rajdav...@gmail.com>
Subject Re: failover in C++ CMS
Date Thu, 06 Aug 2009 12:11:56 GMT
Have tried killing/restarting the activemq broker ?

On 6 Aug 2009, at 12:48, Sodan wrote:

>
> 3.0.01 is now running, and we tried to do
> brake the connection, so the failover should kick in.
> Is there a way to debug out, when the failover happens?
>
> Søren
>
>
>
> Sodan wrote:
>>
>> oh, ok, still using 2.2.6. Will change to 3.0.
>>
>> thanx,
>> Søren
>>
>>
>>
>> Timothy Bish wrote:
>>>
>>> On Sun, 2009-08-02 at 10:48 -0700, Sodan wrote:
>>>> Hi there
>>>>
>>>> Is the failover implemented in CMS ?
>>>>
>>>> usually I do:
>>>> tcp://x.x.x.x:61616
>>>>
>>>> but should be able to do
>>>> failover:(tcp://x.x.x.x:61616)
>>>>
>>>> but that does not work ... ?!
>>>>
>>>> Søren
>>>>
>>>
>>> Are you sure you are using version 3.0 or greater, because the 2.0
>>> clients didn't support failover.  The 3.0 versions do indeed  
>>> support the
>>> URI syntax you supplied.
>>>
>>> Regards
>>> Tim.
>>>
>>> -- 
>>> Tim Bish
>>> http://fusesource.com
>>> http://timbish.blogspot.com/
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/failover-in-C%2B%2B-CMS-tp24780179p24845030.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Rob Davies
I work here: http://fusesource.com
My Blog: http://rajdavies.blogspot.com/
I'm writing this: http://www.manning.com/snyder/





Mime
View raw message