activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sodan <so...@sodan.dk>
Subject Re: link error CMS
Date Wed, 05 Aug 2009 21:56:43 GMT

Windows - Visual Studio 2008.

static build.

all the 2.2.X versions has compiled just fine.

Søren



Timothy Bish wrote:
> 
> On Wed, 2009-08-05 at 14:40 -0700, Sodan wrote:
>> after building the 3.0.1, then I get a link error when linking to my
>> project.
>> 
>> 1>Linking...
>> 
>> 1>libactivemq-cppd.lib(OpenWireFormat.obj) : error LNK2001: unresolved
>> external symbol "public: virtual void __thiscall
>> activemq::wireformat::openwire::marshal::v3::MarshallerFactory::configure(class
>> activemq::wireformat::openwire::OpenWireFormat *)"
>> (?configure@MarshallerFactory@v3@marshal@openwire@wireformat@activemq@@UAEXPAVOpenWireFormat@456@@Z)
>> 
>> 1>libactivemq-cppd.lib(OpenWireFormat.obj) : error LNK2001: unresolved
>> external symbol "public: virtual void __thiscall
>> activemq::wireformat::openwire::marshal::v2::MarshallerFactory::configure(class
>> activemq::wireformat::openwire::OpenWireFormat *)"
>> (?configure@MarshallerFactory@v2@marshal@openwire@wireformat@activemq@@UAEXPAVOpenWireFormat@456@@Z)
>> 
>> tried different things... just wont work... hm...
>> 
>> any clues ?
>> Søren
>> 
> 
> You need to provide some more info on your platform/OS/compiler and how
> you configured your build etc.  Not really enough info to go on here.
> 
> Regards
> Tim
> 
> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/link-error-CMS-tp24836683p24836949.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message