activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Duplex not working (or I am doing something wrong)
Date Wed, 10 Jun 2009 10:46:02 GMT
Hi,

when you specify a duplex connection, you don't need to define a network
connector on both brokers, one will do. Or you can specify a non-duplex
connection on both ends.
Also, I don't think you need the second network connector (using multicast)
on any of these brokers.

Cheers
--
Dejan Bosanac

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Tue, Jun 9, 2009 at 6:21 PM, nmittal <nmittal@rblt.com> wrote:

>
> Hi, I want to setup message exchanges (both ways) between two brokers
> running
> on different boxes.
>
> I have a producer P1 on box 1 thats publishes messages that are consumed by
> a consumer C2 on box 2. C2 then does some calculations and publishes
> messages on P2 that a consumer C1 on box 1 subscribes to.
>
> my broker config file looks like this...
>        <networkConnectors>
>            <!-- by default just auto discover the other brokers -->
>            <networkConnector name="default-nc" uri="multicast://default"/>
>            <networkConnector name="development"
> uri="static://(tcp://192.168.42.30:61616)"  duplex="true"/>
>        </networkConnectors>
> and
>        <networkConnectors>
>            <!-- by default just auto discover the other brokers -->
>            <networkConnector name="default-nc" uri="multicast://default"/>
>            <networkConnector name="corp"
> uri="static://(tcp://192.168.42.84:61616)" duplex="true"/>
>        </networkConnectors>
>
>
> as you can see, I am setting up a dulex connection between both brokers.
>
> However, while box-2 is seeing msgs published by box-1. Box-1 is not seeing
> msgs published by box-2.
>
> I appreciate any help on this.
>
> thanks
> Nishant
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Duplex-not-working-%28or-I-am-doing-something-wrong%29-tp23946366p23946366.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message