activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nmittal <nmit...@rblt.com>
Subject Duplex not working (or I am doing something wrong)
Date Tue, 09 Jun 2009 16:21:18 GMT

Hi, I want to setup message exchanges (both ways) between two brokers running
on different boxes.

I have a producer P1 on box 1 thats publishes messages that are consumed by
a consumer C2 on box 2. C2 then does some calculations and publishes
messages on P2 that a consumer C1 on box 1 subscribes to.

my broker config file looks like this...
        <networkConnectors>
            <!-- by default just auto discover the other brokers -->
            <networkConnector name="default-nc" uri="multicast://default"/>
            <networkConnector name="development"
uri="static://(tcp://192.168.42.30:61616)"  duplex="true"/>
        </networkConnectors>
and
        <networkConnectors>
            <!-- by default just auto discover the other brokers -->
            <networkConnector name="default-nc" uri="multicast://default"/>
            <networkConnector name="corp"
uri="static://(tcp://192.168.42.84:61616)" duplex="true"/>
        </networkConnectors>


as you can see, I am setting up a dulex connection between both brokers.

However, while box-2 is seeing msgs published by box-1. Box-1 is not seeing
msgs published by box-2.

I appreciate any help on this.

thanks
Nishant
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Duplex-not-working-%28or-I-am-doing-something-wrong%29-tp23946366p23946366.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message